Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Göteborgs universitet förnyas

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Göteborgs universitet förnyas"— Presentationens avskrift:

1 Göteborgs universitet förnyas
Kompetenskartläggning

2 Bakgrund Den 2 maj 2012 fattade rektor beslut om en ny administrativ organisation vid Göteborgs universitet. Rektorsbeslutet finns att hämta här: projekt/Organisationsarbete/dokumentation/ Som ett led i arbetet med att implementera och bemanna den nya administrativa organisationen ska en kompetenskartläggning genomföras.

3 Syfte Kompetenskartläggningen ska
ge chefer en tydlig bild av personalens kompetens, arbetsuppgifter och intresse för utveckling i samband med implementeringen av den nya organisationen, ge den enskilde medarbetaren möjlighet att beskriva sin kompetens och erfarenhet samt att uttrycka önskemål om sin yrkesroll i den framtida organisationen, ge ett gemensamt underlag för samtal mellan medarbetare och närmsta chef, skapa en översiktlig bild av universitetets kompetensstruktur och behov av fortbildning.

4 Utgångspunkter Målgrupp Administrativ och teknisk personal med administrativa uppgifter. Tillvägagångssätt Kompetenskartläggningen genomförs genom en webbenkät som samlar in uppgifter om: - Arbetslivserfarenhet (tidigare erfarenhet - vad medarbetare har gjort i yrkeslivet samt nuvarande anställning - vad medarbetare gör idag) Utbildning - Intresse för vidareutveckling i arbetet i samband med de kommande organisationsförändringarna. Enkäten innehåller 23 frågor varav sex frågor är av beskrivande karaktär.

5 Utgångspunkter Tidpunkt för genomförande Ett informationsmail med en länk till webbenkäten skickas ut till alla berörda medarbetare måndagen den 14 maj. Enkäten är öppen till och med söndagen den 27 maj.

6 Support och information
Frågor om kompetenskartläggningen och enkäten mailas till Under enkätperioden finns det även möjlighet till personlig support under Öppet hus. Här kan man få hjälp med att fylla i enkäten samt ställa frågor. Tider och platser: Onsdag 16 maj, kl. 9.00–12.00, Vasagatan 33, datasal Göta Tisdag 22 maj, kl. 9.00–12.00, Vasagatan 33, datasal Vasa Tisdag 23 maj, kl –16.00, Vasagatan 33, datasal Vasa All information om kompetenskartläggningen finns här: projekt/Organisationsarbete/implementering/kompetenskartlaggning/


Ladda ner ppt "Göteborgs universitet förnyas"

Liknande presentationer


Google-annonser