Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Kommunikations- och insamlingsenheten Bert Åberg

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Kommunikations- och insamlingsenheten Bert Åberg"— Presentationens avskrift:

1 Kommunikations- och insamlingsenheten Bert Åberg
STARTSIDA Frälsningsarméns kommunikation Inled din presentation med en introduktionssida. Här skrivs presentationens syfte/innehåll ut (Årsmöte, Nyheter 2013) med 1-2 ord. Saknas detta skrivs Välkomna. En underrubrik kan ge kompletterande information om detta behövs. Kommunikations- och insamlingsenheten Bert Åberg

2 Verksamhetsexempel Vid presentation av endast en bild som kan agera paus eller avdelare, använd detta exempel som förlaga. Arbeta med utfallande bild och eventuellt en rubrik centrerad.

3 Det vi ska uppfattas som
KÄRNVÄRDEN Det vi ska uppfattas som Om du vill ha en avdelare eller paus i din presentation, men inte har någon bra bild, kan du använda liknande sida som introduktionssidan. Med rubrik centrerad.

4 I Sverige I vårt land har de flesta mer eller mindre mat på bordet och vi kan äta oss mätta. Men vi ska inte invaggas i tron att vi lever i ett land där alla kan duka fram julmat på bordet, eller att det ryms ett julklappskonto i familjers budget. Om en rubrik med tillhörande text ska presenteras, så ser sidan ut som i exemplet ovan. Begränsa textmängden om möjligt och centrera texten (i höjdled) på satsytan.

5 Vilka är vi? Frälsningsarmén är en kristen kyrka med omfattande social hjälpverksamhet. Vår tro leder till praktisk handling Vi hjälper dem som har det svårt Vi delar med oss av vår tro till alla människor Vi erbjuder en öppen gemenskap utifrån människors intressen och dagliga behov Vid underrubrik i punktform och bild använd denna förlaga. Centrera texten/punkterna i höjdled på satsytan.

6 Vid underrubrik i punktform och bild använd denna förlaga
Vid underrubrik i punktform och bild använd denna förlaga. Centrera texten/punkterna i höjdled på satsytan.

7 Sång och musik Frälsningsarmén är känd för sin sång och musik
Musikundervisning för barn och ungdom Brassband, gospelkörer, rockgrupper Öppna körer - ”Alla kan sjunga” Vid behov av rubrik, text och bild använd denna förlaga. Centrera texten (i höjdled) på satsyta.

8 Vardagsängel


Ladda ner ppt "Kommunikations- och insamlingsenheten Bert Åberg"

Liknande presentationer


Google-annonser