Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

PEKING VÄSTRA FC 29/8 2011 1 ÅR 29/8 2012 Idag har vi den stora glädjen att konstatera att Peking Västra FC fyller 1 år. För 1 år sedan bildades vår förening.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "PEKING VÄSTRA FC 29/8 2011 1 ÅR 29/8 2012 Idag har vi den stora glädjen att konstatera att Peking Västra FC fyller 1 år. För 1 år sedan bildades vår förening."— Presentationens avskrift:

1 PEKING VÄSTRA FC 29/8 2011 1 ÅR 29/8 2012 Idag har vi den stora glädjen att konstatera att Peking Västra FC fyller 1 år. För 1 år sedan bildades vår förening vars huvudinriktning är en satsning på damfotbollen inom Norrköpings kommuns västra delar. Genom ett samarbete med moderklubbarna Norsholms IF, Kimstad GoIF, Skärblacka IF och Vånga IF vill vi vara en del i och verka för att stimulera flickfotbollens utveckling i regionen. Strävan är att satsningen sedan ska leda fram till damseniorspel där alla, oavsett ambitions- som kvalitétsnivå, ska erbjudas spel i vår gemensamma förening. Satsningen på vår gemensamma klubb har växt fram genom en återblick av flera damfotbollsledare och övriga föreningsledare med bred erfarenhet från arbete med damfotboll i moderföreningarna de senaste decennierna. Våra moderklubbar har förvisso haft goda framgångar i perioder, vi minns som ex. kanske Skärblacka IF:s damlag som så sent som 2004 spelade i div 2, men det breda spelarunderlaget har saknats för en kontinuerlig satsning varför den gemensamma slutsatsen blev att tillsammans bilda en ny förening i regionen – Peking Västra FC. För ett år sedan satte vi ner foten och påbörjade arbetet med de förutsättningar som rådde. Många ledare har hitintills gjort stora ideella insatser för att föreningen ska få en så en bra start som möjligt. Uppstarten ”kantades lite” av att vi fråntogs den utlovade div 4-platsen samt att flera ledare och spelare valde att inledningsvis inte satsa i vår förening. Peking Västra FC vill fortsätta att blicka framåt och vår förhoppning är att bibehålla nuvarande spelare och ledare men inser också att vi är i behov av fler spelare och ledare. Vi hoppas att de tjejer som tidigare fostrats i våra moderföreningar återvänder samt att även Vånga IF (i fler delar) deltar i vårt samarbete. Vi är även i behov av fler ledare för att utveckla vår satsning mot de mål vi satt upp. Vi hoppas Du vill vara en del i vår förening framtiden och följ gärna vår fortsatta utveckling genom våra hemsidor och/eller genom kontakt med våra aktiva ledare. /Peking Västra FC gm P-A Eriksson


Ladda ner ppt "PEKING VÄSTRA FC 29/8 2011 1 ÅR 29/8 2012 Idag har vi den stora glädjen att konstatera att Peking Västra FC fyller 1 år. För 1 år sedan bildades vår förening."

Liknande presentationer


Google-annonser