Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Cosmic R8.1 Lägesrapport 160427.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Cosmic R8.1 Lägesrapport 160427."— Presentationens avskrift:

1 Cosmic R8.1 Lägesrapport

2 Verksamhetsanalyserna
De kommer in fler och fler, vi väntar ivrigt på dem då de är underlagen för vår vidare planering. Det är ert arbete ute i verksamheterna som ligger till grund för vårt fortsatta arbete. Tänk på i er planering att det är E-learningen som är det stora. Det är bra att ni börjar planera för övring utbildning, men vi kan inte ge ut bokningar på datasalen ännu då vi i stort ej är klara.

3 Läkemedelsanalys Något som kommit upp under tiden listor kommit in kring läkemedelshantering på papper är vad läkare gör och ger själva i samband med patientmöten. Sprutor? Bedövning osv? sådant som ingen annan är inblandad i direkt. Var skrivs det? Vad kan det röra sig om? All ordination i löpande journaltext t ex ska bort är tanken. Tacksam om ni inventerar även detta där det sker så det kommer med i denna analys. Allt sådant ska troligen in i läkemedelsmodulen.

4 Vi utbildar oss för fullt
Fördjupningsutbildningarna pågår för fullt. Det känns lite tajt till sommaren att hinna med och planera innan det blir semestertider. Men vi är ju väl medvetna om det.

5 Undvik att ge ledigheter under v42-43
Men gärna halva onsdagen 24/8 för alla superanvändare och projektdeltagare. Tänk gärna på att inte bevilja för mycket ledigt i höst just när det är dags. Vi har planerat för en halvdag ihop med alla superanvändare i höst, vecka 34, så vi kavlar upp ärmarna ordentligt och kommer igång direkt efter semesterperioden.

6 Frågor?


Ladda ner ppt "Cosmic R8.1 Lägesrapport 160427."

Liknande presentationer


Google-annonser