Ladda ner presentationen
Presentation laddar. Vänta.
1
Mitt matkapital Georg Gyllenfjell
2
Därför vill jag jobba med mat
Började i Italien Eget experimenterande Teamkänslan Skråidentitet Leverera en upplevelse - Från 20-årsåldern växande matintresse som började med experimenterande, som gav ett ökat aktivt matintresse. Kom efter några år in i restaurangbranschen som diskare. Teamkänslan, skråkänslan samt både intensiteten och identiteten av att faktiskt ”vara någon” & 2kunna något2 är mycket givande. Att också kunna ge någon en bra upplevelse är också en fantastisk känsla.
3
Min främsta matinspiration
Mitt intressen för det Italienska köket började i Italien i samband med en cykelresa. Köksmästaren Daniele Olivas förmåga att producera då för mig helt nya spännande smaker och rätter var som en religiös upplevelse. Chef Daniele Oliva, Hotel Adlon, Riccione, Italien
4
Min främsta matinspiration inte en speciell måltid
Det är nog inte en enskild maträtt som jag har påverkats av utan snarare matkulturen och kärleken till råvaran, samt hur man äter maten och hur man låter sig sitta och njuta av måltiden, De rena smakerna från bra råvaror, känslan av att använda en råvara producerad av en liten tillverkare av parmesanost, eller en liten vinmakare är obeskrivlig. Det enkla som en bra olivolja med lite flingsalt, bondbröd och lite Sangiovese är det allra bästa. Matkulturen, stoltheten över bra råvaror. Basen, vin, ost, bröd och olivolja tillsammans med goda vänner – de enkla sakerna i livet brukar vara bäst
5
Egna traditioner? Ljudet av morsans tryck-kokare på söndagsmornarna – doften av maten som långsamt spred sig i huset Familjeträffarna, samtalen, gemenskapen Familjeträffarna hos mig är fortfarande viktiga.
Liknande presentationer
© 2024 SlidePlayer.se Inc.
All rights reserved.