Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fritidshemsverksamhet på Kappsäcken,

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fritidshemsverksamhet på Kappsäcken,"— Presentationens avskrift:

1 Fritidshemsverksamhet på Kappsäcken, 2017-2018.

2 Information Wunderlist är vår digitala närvarolista.
Hej och hejdå är väldigt viktigt att säga till en personal vid lämning och hämtning. Vi önskar en god kontakt och kommunikation med målet att skapa en trygg dag för eleven. Mobiltelefonerna lämnas in på mobildagiset när eleven kommer till oss på morgonen och hämtas ut vid hemgång. Leksaker tas bara med när det är leksaksfredag. Den ska få plats i väska och inte innehålla några batterier.

3 Praktisk information från Kappsäcken
Öppning- och stängningsfritids: 07:00-07:30 inne på Korgen 07:30-08:00 alla ute på skolgården 08:00 alla går in tills sin hemvist När lektionerna är slut är det fritidsrast till mellis Mellanmål äts runt kl:14.30 i matsalen. Ca klockan går Kappsäcken ner till stängningsfritids på Kartan. Klockan är det stängningsfritids på Kartan (om inget annat meddelas) Fritidsmobil går att sms till telefon Läser sms vid skolan slut. Vid VIKTIG info. ta kontakt med expeditionen, Matnyttigt: Kläder, se till att barnen har tillräckligt med kläder på sin plats. Bra om det finns extra kläder i en påse på kroken. Tänk kläder efter väder.

4 Märkta inneskor (klass och namn) Vid ev
Märkta inneskor (klass och namn) Vid ev. utrymning och av säkerhetsskäl i matsalen. Märkta extra kläder i en påse som hänger på kroken. Kalasinbjudningar, sköts privat. Ska eleven gå hem till en kompis, bestäm det dagen innan. Hämtas eleven men vill vara kvar ser vi att eleven går hem senast kl16. Ge ditt barn tid att städa efter sig vid hämtning. Övriga aktiviterer under fritidstid så som basket, hästis samt miniorerna tillhör inte vår verksamhet men vi påminner gärna. Vid sjukdom, 1 feberfri dag och 48 timmar efter senaste kräkning. Fritidsbloggen finns på följande adress; Följ den!

5 Aktiviteter på Kappsäcken
Minst en aktivitet/dag. Elevernas önskemål, intressen och förmågor ligger till grund för aktiviteterna. Eleverna har möjlighet under veckan att vara kreativa, ha inflytande över aktiviteternas innehåll och utförande. Målet är att eleverna ska kunna vara delaktiga och ha en meningsfull fritid Eleverna har idag dessa aktiviteter att välja på hos oss på Kappsäcken. Måndag Skapande och utedag Tisdag Pingis och ute/innedag med brädspel och utelek Onsdag Gympasalen och ute/innedag, Torsdag Studiestuga och ute/innedag Fredag vi rullar på film-leksak-Just dance - och önskefredag


Ladda ner ppt "Fritidshemsverksamhet på Kappsäcken,"

Liknande presentationer


Google-annonser