Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Välkomna! till årsmöte för Landa Vatten- Avlopp- Fiber-förening för Räkenskapsåret 2016.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Välkomna! till årsmöte för Landa Vatten- Avlopp- Fiber-förening för Räkenskapsåret 2016."— Presentationens avskrift:

1 Välkomna! till årsmöte för Landa Vatten- Avlopp- Fiber-förening för Räkenskapsåret 2016

2

3

4 Där befinner vi oss nu! Vi inväntar slutdatum den 30:juni – inte förrän då vet vi hur många vi blir! Avtal efter detta datum kostar :- extra - innan påbörjad grävning Efter det att grävning är påbörjad :- extra Markägaravtal kommer att skrivas under augusti-september Alla fastigheter kommer att besökas under september Kallelse om tider kommer sändas ut För dagen är vi 141 medlemmar Optionsavtal Tidsplan Betalningsplan för framdragning till tomtgräns sker i tre steg :- i två omgångar och en slutbetalning Kommer att aviseras i god tid Ansökningar gjorda (strandskydd, trafikverket) Större fältvandring gjordes i början av året Möte med Teknik Kungsbacka Kommun i början av mars

5 Fibernät Vi kommer ingå ett samarbetsavtal med Vassbäcks Fiberförening. De har byggt och äger en egen anläggning där det finns outnyttjad kapacitet. Fast kostnad för anslutning är inte klar, kommer bli max :- De ser det som en stor fördel att bli fler som tillsammans kan dela på kostnader så som service, uppdateringar och underhåll. Varje fastighet som ansluter sig kommer få 250 Mgb/S till en kostnad av 250:-/månad.


Ladda ner ppt "Välkomna! till årsmöte för Landa Vatten- Avlopp- Fiber-förening för Räkenskapsåret 2016."

Liknande presentationer


Google-annonser