REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Att knyta ihop beställning av hjälpmedel med arbetsorder om montering / installation För att hjälpmedelscentralen ska kunna.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
ADR: Automatic Delivery Rewards Vägledning. VAD ÄR ADR? •ADR är ett enkelt sätt att få hem produkterna du gillar och behålla din försäljningsvolym (PSV).
Advertisements

Välkommen till en kort presentation av MPS, en ORR®-produkt från ITERIT AB. MPS, material och produktionsstyrning, ett hjälpmedel för administrationen.
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Namn på tillfället (kan skrivas på två rader) Namn på den som presenterar Datum för tillfället.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Manual för älgdatabasen i
December 2012 Förskrivnings- processen. 2 Bedöma behov av insatser Bedömning av hjälpmedelsbehov är en del av en habiliterings-, rehabiliterings- och.
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Hjälpmedels-försörjning
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Information från Hjälpmedelscentralen
Exempel/Utbildning Delegering för behörighetsbeställning
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
INFORMATIONSHANTERING Tips & råd av Anna Maria & Joakim
SKYDDAD IDENTITET Hur gör vi på HMC Ingen information om personens namn eller adressuppgifter får föras över till vårt hjälpmedelssystem SESAM även om.
Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka.
1. Uppgiften presenteras
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Privat. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Det här bildspelet visar en del av innehållet i Friskverktyget - Proffs. Starta bildspelet genom att i PowerPoint klicka på Bildspel i toppmenyn och sedan.
Exder EPC. Exder EPC Välkommen! I det här bildspelet går vi igenom hur man lägger upp nya artiklar samt skickar artikelinformation. Du bläddrar framåt.
1 Joomla © 2009 Stefan Andersson 1. 2 MÅL 2 3 Begrepp Aktör: en användare som interagerar med webbplatsen. I diagrammet till höger finns två aktörer:
Hjälpmedelscentralen Avvikande baskod Särskilt boende Kostnadsansvar för hjälpmedel Aktuell baskod Artikel ansvar Syfte.
Tillgodo & Återbetalning
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Din guide till hjälpmedelsavtalet i Västra Götaland
Version 1.11 Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Guide till Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Välkommen till Information om Hinfo Hinfo är en nationell databas för information om hjälpmedel Vad är Hinfo? Information om Hinfo 2006.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
REGIONSERVICE, NÄRSERVICE Välkommen till Logbuch utbildning för webbanvändare Skapa en order Avsnitt 2.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp, på din sida, symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka var som.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften ’Slutenvårdens läkare’. För att göra detta, leta upp symbolen som visas nedan och klicka.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
Utbildningen riktar sig till dig som är förskrivare av inkontinens- och urologiska hjälpmedel. Den berör både dig som arbetar med patienter i ordinärt.
Skola24 MobilApp för föräldrar. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR FÖRÄLDRAR För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore.
Skola24 MobilApp för lärare. Ladda ner och logga in SKOLA24 MOBILAPP FÖR LÄRARE För att hitta appen på iPad måste man välja Endast iPhone i AppStore när.
Välkommen på utbildning om webSesam. När du gjort klart utbildningen vill vi att du fyller i ett formulär med dina kontaktuppgifter. Länken till formuläret.
Välja rätt arbetsordertyp i webSESAM En guide till förskrivare.
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
projekt livsmedel för SÄRSKILDA NÄRINGSÄNDAMÅL
Direktupphandling av varor och tjänster
Ekonomisk uppföljning hjälpmedel 2016
Förskrivarutbildning hjälpmedel vid hörselnedsättning och dövhet
Utbildning i hantering av Behovstrapporna
Ekonomisk uppföljning hjälpmedel hösten 2016
Ekonomisk uppföljning hjälpmedel
Ekonomisk uppföljning hjälpmedel hösten 2016
Förskrivarutbildning hjälpmedel vid synnedsättning
Välkommen till utbildning för förskrivare i webSesam
Ta ut provtagningsunderlag i ROS
Artikel för ROT-jobb Genom att markera artiklar man använder vid ROT-jobb som ”Husarbete” känns fakturan av i Fortnox fakturaflöde och kan inte bokföras.
Direktupphandling av varor och tjänster
WORKSHOPS MED ABILIA Kognitiva hjälpmedel, Kommunikationshjälpmedel, Omgivningskontroll & Epilepsilarm 5 NOVEMBER WORKSHOP KOGNITIVA HJÄLPMEDEL.
Nyheter Melior 219 SP 1 patch 200
Presentationens avskrift:

REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Att knyta ihop beställning av hjälpmedel med arbetsorder om montering / installation För att hjälpmedelscentralen ska kunna montera ett hjälpmedel i brukarens bostad i samband med leveransen, är det viktigt att beställningen och arbetsordern knyts ihop. I detta bildspel kan du se hur man gör detta i websesam. Exempel på hjälpmedel som måste monteras i samband med leveransen är sängar, gripostänger, sänglyftar, toalyftar och vissa kommunikationshjälpmedel. På dessa hjälpmedel får förskrivaren en stödjande text vid beställning i websesam ”Glöm inte att även registrera en arbetsorder för montering eller installation”. Se exempel i bildspelet. På andra artiklar, t ex där montering inte ingår i funktionshyran eller på artiklar där man måste kontakta konsulent – Så kommer också en stödtext i websesam då artikeln registreras på kundorderrad. Mer information om montering vid leverans finns i dokumentet ”Att välja rätt arbetsordertyp”. Denna information finns i dokumentsamlingen på hjälpmedelscentralens hemsida.

REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING När artikel registreras på kundorderrad visas följande info

REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING När kundordern är verkställd - Sök upp mottagaren i bilden ”Hjälpmedel”, klicka på aktuellt artikelnummer och därefter på Arbetsorder i den grå rutan som visas.

REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Välj montering/installation/demontering i droplisten ”Typ av åtgärd”

REGIONSERVICE, FÖRSÖRJNING Ange aktuell adressuppgift, eventuell monteringsanvisning och Verkställ slutligen Arbetsordern