482 pennor insamlades på Sannarp under 10 dagar i december 2007 - För oss en symbolisk gest av solidaritet och betydelsen av utbildning.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Året var 2004, I en liten stad vid namn Laholm
Advertisements

Här kommer några bilder från platsen där mysteriet hände en gång…
”Jag är vinden som blåser”
Din vänskap är en värdefull skatt....
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
BARNETS ANDLIGA UTVECKLING Anna Ekvall & Magnus Sternegård
Nulägesanalys genom frågor
En Modern Saga Grodkonungen.
MFSMFS Ett äventyr utöver det vanliga. SIDA:s utbildning i Härnösand o Tre intensiva dagar som förbereder dig inför din resa o Träffa andra som ska ut.
Svenska som andraspråk
medan alla andra omkring dig log. Så lev ditt liv med ett leende,
ABSOLUT BrucElvis Det här bildspelet består av material som BrucElvis tror han kommit på alldeles själv. Dock kan ju någon annan varit lika ”smart / rolig”
JULEN.
Via SMS så får du erbjudande om nya vikariepass, kan acceptera eller avböja dessa erbjudanden, eller blir direktbokade på pass. Förfrågningarna besvaras.
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
Vår tids paradox Klicka för nästa sida .
Les meilleures photos de
Åk 9 - året då det händer -.
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Julkalender
COPYWRITING Det berättas att en amerikansk copywriter på väg hem från sitt arbete brukade passera en blind tiggare i parken. Tiggaren hade en kartonglåda.
Om du har mat i kylen, Kläder att ta på dig, tak över huvudet och en säng att sova i ... Då är du rikare än 75% av världens folk.
Bankdagen Fredrik Sauter Vd Skandiabanken 1. 2 Vi älskar våra kunder! Vi vill vara personliga och föra en dialog med våra kunder. Det kräver att vi lyssnar.
Fredag 13 juli 2007 Jag önskar att få ut mera av livet Jag har tagit ett beslut !
Boo FF vill tacka er för året som gått och önska alla en God Jul och ett Gott Nytt År! Vinterträningen är igång, planerna var vita i måndags men är nu.
ersätter substantiv ex: personliga, possessiva, reflexiva, relativa
Svärmor går på oväntat besök hem till sin nygifta svärdotter
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Israel/Palestina Döda Havet Det skall komma en tid, säger Herren, då jag skall låta ett rättfärdigt skott växa ur Davids stam. Han skall vara konung.
En vacker tjej bjuder hem en ung man för lite “mys”
Ett ödesdigert misstag…
Varför tror människor.
Med pengar kan du köpa dig ett hus, ....men inte ett hem.
Kom nu är det tid att tillbe. Kom nu är det tid att lova Gud
K ALLE K ARLSSON IUP vt J AG GÅR I SKOLAN FÖR ATT …
” kommer att, Tänker eller ska”?
Ett Riktigt Julkort.
BILDSKÖNE BENGTSSON & TATUERADE JOHANSSON en teaterpjäs
Vad är du för typ av person?
KVINNLIG SJÄLVSÄKERHET
Jag vill känna mig som en kvinna En modern saga. På en flygresa över atlanten kommer planet in i en riktig storm. Turbulensen är hemsk och det blir ännu.
VAD ÄR EN STUDIECIRKEL? INTRO
HJÄRNGYMPA.
Utvecklades av Eric Berne på 1950-talet i USA
Innehåll Profeten ’Isa (Jesus) Introduktion Profeten Nuh (Noa)
Din vänskap är en värdefull skatt....
Litteraturhistoria ca 700 f. Kr. – 300 f. Kr.

Små lätta moln ser jag på din himmel, din himmel som är blå.
Översikt  Sista lektionen (10)  Vad lärde vi oss sist?  Profetens rättigheter över hans nation (ummah) 8 punkter.
Dialog för lika värde Vardagsrasism och främlingsfientlighet Ide och kulturseminarium 11 – 13 maj 2007.
Sång till Friheten Du är det finaste jag vet Du är det dyraste i världen Du är som stjärnorna Som vindarna Som vågorna Som fåglarna Som blommorna på marken.
FOXPOPULI Introduktion av deltagare – ice breaking och lära känna varandra “ Social entrepreneurship for social change”, Nordplus adult Project ID AD-2012_1a
Livskarriär Din väg mot ett arbete som kommer att göra dig lycklig.
Översikt  Vad lärde vi oss sist?  Rättelse inte en miljon  Profetens ömhet och mildhet (rifq) – 6 exempel  Polisen – Burqa – Den bästa av.
Vad är identitet?.
Värderingsövning/ fyra hörn
Kära vänner, Detta är mitt sista . Ni undrar säkert varför, men jag har tagit ett stort beslut. Fr.o.m. månadsskiftet så tar jag ett sabbatsår.
ÅLDERSGRUPPEN 8 ÅR HÖSTEN. Kvällens program Rapport från ledarna om säsongen Kvällens tema Gemensamma diskussioner och eventuella överenskommelser Utbildningar.
Abdullah ibn al-Mubarak en biografi / en analys / ett porträtt.
Identitet Vad formar oss till oss?.
{ Ryssland. Fader frost och snöflickan kommer med presenter. 31 December är det nyår och 7 Januari är det jul och den 14 januari är det nyår igen. Den.
Att Skapa Serier.
Hej där allihopa!!! Så har då ännu ett år gått och ännu en jul står för dörren. Inte mycket till julstämning med grå och brun mark.
Skruva upp volumen och klicka för att komma igång.
Krinstendomen.
Visa mig att jag är en kvinna EN MODERN SAGA. Under en transatlantisk flykt hamnar flygplanet i svårt oväder. Det är svår turbulens och läget förvärras.
Possessiva pronomen.

Medlemskampanj Lycka till & ha en riktigt God Jul! Frivillig kampanj-
Presentationens avskrift:

482 pennor insamlades på Sannarp under 10 dagar i december För oss en symbolisk gest av solidaritet och betydelsen av utbildning

Under min resa till Kenya i Feb 08 överlämnades pennorna och en del annat, efter en timme av sång och dans, som finns på film….

Mitt namn går I god för att sponsringen når rätt händer! GOD JUL - Din julklapp sponsrar sista årets skolavgift för TERESIAH KIHUYU Att dela med sig av det vi har blivit givna i Sverige till en människa, en ung tjej med möjligheter att lyckas ta sig ur fattigdomens gissel genom fullgjord utbildning är ett sätt att visa julen sanna anda…. Sponsrings belopp: En julhälsning….. …………………………………… ……………………………………… ….………………………………… Jag vill ha: Filmen från Kenya (DVD) Julkort (broschyr) Jag önskar dig en riktigt god jul Mvh Hans Strandberg