Sandra Holm. Söders blommor Kungsgatan 4 1993 Maria Bolander Nr.1 branschen Livets alla skeden Nobelfesten, Victorias bröllop Inrednings detaljer, krukväxter,

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Brukarenkät Måltidssituation. Vilken avdelning bor du på? Avdelning 1.Sparven2(9%) 2.Vargtass2(9%) 3.Blåklockan2(9%) 4.Lindorna2(9%) 5.Skogsstjärnan2(9%)
Advertisements

Tänk på vad du säger innan du uttalar orden!!!
Varför förlorade jag mitt favoritjobb?
Som •Han körde på Slottsgatan som har en hastighets-begränsning på 50 km/h. •En kvinnlig bilförare körde på en man, som är i 20 års ålder. •Kvinnan, som.
PRAO v 9 för A och B, v 11 för C.
Ja så är det snart jul igen. Denna julen får jag fira med en nykomling i familjen. Jag blev den 5 november Farmor till en liten pojke. Han, Nilo har fått.
Författare Josefin Berntsson År 2013
Vad skulle ha hänt om dom tre vise männen varit kvinnor?
Lee Esselström 2002 Min egen julkalender - stickade sockor på rad
Gun Frödemo - kurator Studenthälsan.
Vi utvecklar människor. Människor utvecklar företag Utvärdering Säljutbildning Öppen utbildning Vt 2010 Utbildare: Johan Skogström Plats: Consensus Utvärderingen.
Patientenkät sommaren -13
PACK Pack är ett elakt litet monster. Han är orange och har ett gult öga. Hans favoritsak att göra är att sno godis. Det är ingen mening att du gömmer.
KROKODILEN STORYLINE HT-08
Relativa pronomen & adverb
Släktskapsregeln för 6a
Hej på er alla!!! Nu har det gått ett år sen jag gjorde ett bildspel. Hade glömt nästan hur kul det är.
Undersökningspass för tandhygienister
Vi vill sända denna lilla saga som en extra tanke till julen
Mickes motor. Istvans PRAO. Mickes motor  Connys motor > Mickes och Connys motor  Motorcyklar, mopeder och båtar.  Försäljning, Verkstad  Startade.
JC – Jeans and Clothes Sannas prao.
Fredag 13 juli 2007 Jag önskar att få ut mera av livet Jag har tagit ett beslut !
Mitt Hus! Jag började med min skiss och bestämde att huset skulle va 20 cm långt 13 cm brett och 10 cm högt tills taket började. Jag följde inte min ritning.
Minna Hedberg Hjort och Melwin Eklund
Trollet Handlar om ett troll.. Det var en julafton som Maja fick ett litet låtsas troll, den blev hon glad för. Trollet som hon fick såg ut så här: Mörkt.
Plug In riktar sig till elever som avbrutit eller riskerar att av bryta gymnasieskolan. Nationellt är frånvaron hög, närmare 30 %, för Västerbotten ligger.
Garnteknologi 1 Camilla Byggmästar 25318
Pronomen Tryck på F5 på tangentbordet för att börja.
SOCIALA PROBLEM Tryck på pil-tangenten höger så startar bildspelet automatiskt.
Ett ödesdigert misstag…
Sandra Karlsson – studentmedarbetare Lync Elin Eriksson – studentmedarbetare Lync Oskar Brändmark – funktionsspecialist Lync Tove Zellman - miljöledningsstrateg.
Träslöjd! Ht /11.
Söderbymalmsskolan Fotbollsprofil.
”Fick du inte mitt ” Jag antar det är sant det man säger om ”stora fötter, stor.....”
Etiska resonemangsmodeller
Välkomna Föräldramöte EIF F01/ Sammanslagning av F01/02 Föräldramöte EIF F01/02 Bakgrund Förväntningar Dagsläget.
Elizabeth Odalen Bjord
Allmän kursutvärdering Introduktionskurs HT 2007 Introduktionskurs VT 2008 Funktionell cellbiologi HT 2007 Funktionell histologi VT 2008 Fysiologi.
+ stadsplanering Dansande robot!. + Motivering Vilken plats valde du, och varför?
Jul, jul strålande jul. Ja visst är det strålande. eller
Ungdomsråd i region Mitt. Blunda… Tänk på det roligaste/grymmaste/bästa du kan komma på inom gymnastiken. Något du redan upplevt.. Något du skulle vilja.
Niklas Olsson Sps3d. Mina intressen Som ni säkert redan har sätt så brinner jag för golfen, därför tillbringar jag en hel del av min vakna tid på eller.
Marcus berättar lite om sig själv
Teleborg Centrumskolan Karl Holgersson C91 Prao C91 PraoC91 Prao.
. Min prao på City Gross. Historisk fakta Modern stormarknad Dotterbolag Bergendahls (1922) Växte 1993 bildades City Gross 1993 första Hyllinge (Helsingborg)
Har du någon gång funderat över hur världen skulle se ut om alla kvinnor kunde läsa och fick möjlighet att utbilda sig om alla kvinnor fick tillgång till.
Jag heter Sussi.
Busfröna och framtiden... Enkät Antal inkomna svar 21 st varav 2 st med enbart kommentarer Utskickad till 51 medlemmar dessvärre efter en gammal.
Varför frågar vuxna bara en gång och sedan nöjer sig med svaret ”bra”?
Mitt modersmål.
Bilder från min 50-års fest i en snögrotta
Sång till Friheten Du är det finaste jag vet Du är det dyraste i världen Du är som stjärnorna Som vindarna Som vågorna Som fåglarna Som blommorna på marken.
Den magiska dörren.
MIN PRAO-DAG PÅ HÖGKULLEN Steg upp Färdig åkte. BÖRJAN PÅ DAGEN  Jag hjälpte till  Frukosten  Jag la puzzel  Vi gick ut  Träffade barn och vuxna.
Vad är bra och vad kan bli bättre? Utvärdering med Ekjur12 15/
Katedral skolan Amandas PRAO.
Disposition till presentation Tredje kraften på besök hos niorna
Robins Presentation Min största hobby är fotboll :)
Teleborgskyrkan Johannas prao. Teleborgskyrkan Tillhör Svenska kyrkan Tillhör Svenska kyrkan Flera olika yrken t.ex. präst, diakon, kyrkomusiker och församlingspedagog.
Demokratitorg Ett möte mellan unga och politiker.
Vad är det styr hur du mår på din arbetsplats?
ReumatikerförbundetFinansieras av Arvsfonden Att leva med…….
Hej där allihopa!!! Så har då ännu ett år gått och ännu en jul står för dörren. Inte mycket till julstämning med grå och brun mark.
Teleborg Centrumskolan Simons PRAO. Grundades 1969, i Växjö De tillverkar och säljer allt inom luftbehandling 180 anställda Exporterar till Europa och.
Teleborg Centrumskolan Simons PRAO. Grundades 1969, i Växjö De tillverkar och säljer allt inom luftbehandling 180 anställda Exporterar till Europa och.
Vår Framtid sitter just nu på skolbänken Vad skall jag bli när jag blir stor Tänk om vi kan vara med och inspirera och påverka den ?!
STUDENTREKRYTERING.
Vem är jag? Jag är en 17 årig kille som bor i mitten av Värmlands skogarna, i en stad som heter Kristinehamn. Jag har 2 småbröder och 1 storebror.
Elev loggbok.
Börja och avsluta med tid
Presentationens avskrift:

Sandra Holm

Söders blommor Kungsgatan Maria Bolander Nr.1 branschen Livets alla skeden Nobelfesten, Victorias bröllop Inrednings detaljer, krukväxter, snitt blommor

Städa Buketter Planteringar Statshotellet arrangemang Levera blommor till olika företag på stan Snitta blommor föreläsning

Veckans plus Trevliga advent Mycket att göra Prao elev Jobb föreläsning Veckans minus Kallt Ont i fötterna

Jag har trivts riktigt bra på Söders blommor och de har varit mycket snälla och trevliga emot mig. Det Har varit en rolig och lärorik vecka men det har även varit lite stressigt eftersom att det har varit mycket folk. Jag vet nu hur det är att jobba som florist och jag fick jobba i jul.

Jag skulle kunna tänka mig att jobba som florist men jag har också drömmar om att starta min egna mode eller inrednings tidning och även kombinera med mitt stora intresse fotografering.

c91prao - Holm Sandra