Registrering av DentalEye licensen DentalEye 3.0 Jacob de Leur © DentalEye AB.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Advertisements

Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Microsoft® Lync™ 2010 Utbildning i delegering
BANLÄGGNING I OCAD-8 Närpes OK.
Skapa ett video-CV på YouTube
iPad fortsättningskurs
Tidrapportering – Logga in
Snapchat.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet,
E-post juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Laterna Compact Booking Saknar du ett bra bokningssystem? Pröva det här! Lättanvänt Flexibelt Pålitligt.
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Tryck på den stora knappen på datorns front. Då startar datorn.
©storm.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Version 1.2 Övningsuppgift Byta enhet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta, leta på din sida.
Information till IT-designs programstudenter
Lotus Webbaccess Steg 1 Logga in, skicka och ta emot e-post och lite om adressboken. För att gå vidare - vänsterklicka.
WMS i Google Earth Öppna Google Earth, (version 4 eller högre!)
Lathund för Vårdnadshavare
Word Read Plus 08 talsyntes
Version 1.1 Övningsuppgift Skapa ärende och publicera inskrivning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Cirkelledarutbildning
Groupwise – skicka mail
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Hur man beställer produkter och blir lojal kund..
Gymnasievalet på internet
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Så här använder du Wordmallar för Göteborgs universitet Tryck på valfri tangent för att fortsätta.
Komma igång med Lync Windows Store-appen
Guide till Punktprevalensmätning Trycksår och Fall
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Version 1.2 Övningsuppgift Ansvarsöverflytta patientärende Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Ver 2.0 MME Välkommen till Ruterutbildning för nybörjare Bosön 2003 Micke Melander.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Administrativt meddelande Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.1.
Ladda ner och installera JAVA Mahmud Al Hakim DynamicOS
Kurslistan på Mitt Lnu Kommunikationsavdelningen
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Version 1.2 Övningsuppgift Ansvarsöverflyttning Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
R ESULTAT A TTESTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
VIKTIGT När du ska göra en bok i Rison så måste originalet alltid vara i A4 format. Är det mindre eller större får du göra om det till A4.
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Att använda andras bilder på internet Det är inte tillåtet att använda andras bilder hur som helst. De bilder, fotografier, filmer, musik med mera som.
LOK-Stöd. Kommunalt & Statligt Kommunala & statliga aktivitetsstöd skall redovisas 15 februari resp. 15 augusti Nytt för 2014 – personnummer på alla medlemmar.
Unotelefoni.se Uno. Användarinstruktion. unotelefoni.se Uno. En överblick. Hänvisning Samtal direkt på anknytning
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Inloggning, startsida i Co-Driver samt utloggning Panel-PC
Lokalbokning i Outlook
Personec 17.1 Uppgradering
Lägga in ny identitet och skapa skydd
Påfyllningsrapport Panel-PC
Hitta databaser.
Registrering av valorganisation
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Hämta och installera Disgen 2016
Licensmanual Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser.
Komma igång med Scratch
Lathund e-postfax Att lägga till en faxbrevlåda.
En universal inloggning 27 mars 2019
Presentationens avskrift:

Registrering av DentalEye licensen DentalEye 3.0 Jacob de Leur © DentalEye AB

Registrera DentalEye licensen För att kunna använda DentalEye krävs en licens. När du är börjar med Dentaleye eller behöver uppdatera din licens måste du få en licensnyckel. Kontakta DentalEye AB på tel © DentalEye AB

Steg 1 Starta DentalEye och klicka på ”System” och välj ”Inställningar” © DentalEye AB

Steg 2 I rutan Inställningar, klicka på fliken ”licens”. Rutan ”Licensnycklar” kan vara tom eller så har licensen gått ut. Klicka på ”Uppgradera licens” för att mata in den informationen du har fått från DentalEye AB © DentalEye AB

Steg 3 Mata in namn och licensnyckeln och klicka på ”OK” när du är klar. OBS!! Skriv in informationen exact som det står på pappret du fått!! Har du felstavad någonstans så meddelar DentalEye dig om detta. © DentalEye AB

Steg 4 Har du matat in rätt så får du upp licensfliken igen med din licensinformation. Kontrollera att antalet användare och tilläggsmoduler stämmer. Klicka på ”OK” och starta om DentalEye. Licens informationen lagras i databasen och är direkt tillgänglig för evt. andra datorer i nätverket. © DentalEye AB