Pernilla Hurtig Norberg Charlotte Svensson 2013-05-06 Finansiera dina affärer i Latinamerika.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Används för Citat, fråga, inledning eller liknande Godsflöden i Östra Mellansverige Martin Sandberg
Advertisements

Handledning för innehavare och kontaktpersoner i JPBS.
Skolbibliotekets hemsida Vad finns där… Hjälp till skolarbeten.
Klicka på ”Verktyg” i menyn, välj ”Alternativ”..
Inloggning Mobil Administration Finns på Ange ditt användarnamn och PIN-kod. Klicka på OK. Ett SMS skickas till din mobil.
Attitydkampanj för vita arbeten
IPad grundkurs.
Medlemsförmåner på Internet
Grunder i PowerPoint 2000 Skapa en ny presentation Rita egna objekt
This work is licensed under a Creative Commons 3.0 Attribution License Wikispaces för SBC En guide
Skriv text i punktlistor och ändra bildlayout
Konsumenternas Bank- och finansbyrå. BANK OCH FINANS Verksamhet Lämnar gratis och oberoende information och vägledning till konsumenter Kontakt via telefon,
1 SIP-Optionen. 2 •Ett placeringsprogram som riktar sig till dig och ditt företag. •Företaget placerar. Du får avkastningen privat. •SIP-Optionen gör.
Ansökan till SFI steg för steg
E-post juni 2013.
Lagar och Regler Kap. 5.
Betaltjänster E-legitimation Juni 2013.
Börja blogga! Så här skapar du en hemsida för att börja blogga.
På kik kommunicerar man genom att chatta och skicka bilder till varandra gratis var man än befinner sig förutsatt att man har internet. Har man en video.
Betalningsformer vid utlandsaffärer
Konsumentkreditlagen
Enkel dator teknik Tips och tricks.
Handel – ord och begrepp
1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma.
Klicka på Aktivera redigering i meddelandefältet
Behövs det pengar? Byteshandel.
©storm.
Snabbreferens för video
Examensansökan via webben ( ) OBS! Följande bilder är tagna från flera ansökningar för att få med så många exempelbilder som möjligt. Ladok-på-webbtjänsten.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För.
Carl-Edgar Sandin Kundansvarig Väst
Fristående skolor: Logga in med E-legitimation. Byt årskurs Byt skola (om du har behörighet till flera skolor) Presenterade ansökningar exporteras till.
Välkommen till Olle Svensson Medlemsförmåner på Internet.
Inköpsrutiner.
Varför energieffektivisering?
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Copyright Lars Valentin1 PowerPoint 2000 Så här skapar du bildspel med PowerPoint.
Budget Företagets planering i siffror
Sammanställning av verksamhetsredovisning för fysioterapeuter verksamma enligt lag (1993:1652) om ersättning för fysioterapi (LOF) samt fysioterapeuter.
Klicka på någon av de kapitel för mer information eller klicka på knappen bredvid guide till start. 1.Hur navigerar man på hemsidan?Hur navigerar man på.
För att Nyheter ska visas som egen rubrik skall denna ruta vara ibockad. Markera Nyheter Klicka därefter på ”Ny sida”
Rekvirera arbetsgivarstöd via internet
Du finner ett samlat schema för de kurser du är antagen på i megamenyn > Schema.
Övning 5 Mer om bildspelets formatering och layout och en hel del repetition © 2007, Daniel Cronholm, http://biblios.se/data.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Så här använder du Wordmallar för Göteborgs universitet Tryck på valfri tangent för att fortsätta.
Knappar i artikelredaktionen som formaterar texten:
Almi Företagspartner AB
Version 1.0 För att komma vidare klicka var som helst i bilden. Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta på din sida upp.
Kapitel 15 Budgeten.
Version 1.2 Övningsuppgift Kvittera inskrivning och kallelse Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Version 1.0 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
1 Bankaffären Alla lika = alla olika ≠ Peter Bermann Kontorschef SEB Lindholmen.
Samhällsresurser och fördelning
Enkel dator teknik Tips och tricks. Välja storlek och radavstånd Här väljer du storlek på texten vi vill att ni använder 14 p till rubriker och 12 p till.
Betalningsformer vid utlandsaffärer 1 Anders Persson Cash Management Regionbanken Östra Sverige Telefon
På vissa datorer behöver du trycka på F5 för att starta bildspelet.
F AMILJEN OCH DE UNGAS EKONOMI. VARDAGSEKONOMI PENGAR Funktion: Bytesmedel Värdemätare Värdebevarare.
Om du jobbar i huset (ekero1)
En muntlig eller skriftlig överenskommelse
Friskvårdskuponger Vi har två olika leverantörer för tillfället
Lagarna inom handel Kap. 13.
Företags-namn Produkter och tjänster
HANDEL I VÄRLDEN.
Att sluta avtal.
Roberto Tamburello Vice VD Contoso Pharmaceuticals
Din företags-broschyr
Vilka vi är Northwind Traders
Anne Wallace VICE VD First Street Brunswick, GA Kontor
Robert Tamburello Vice VD Fabrikam
Presentationens avskrift:

Pernilla Hurtig Norberg Charlotte Svensson Finansiera dina affärer i Latinamerika

Vad gör EKN?

TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter.

TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. KredittidLeverans Tillverkning Införsäljning Förhandling Genom hela exportprocessen. EKN finns till för alla exporterande svenska företag. Stora som små.

TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. KredittidLeveransTillverkning Betalningar Kontraktsgarantier Rörelsekapital Införsäljning Förhandling

TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. Rörelsekapital KredittidLeveransTillverkning Införsäljning Förhandling Vi behöver låna pengar för att kunna göra affären. En rörelsekreditgaranti gör att banken och EKN delar risken.

TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. Kontraktsgarantier KredittidLeveransTillverkning Införsäljning Förhandling Min köpare kräver kontrakts- garanti för sin förskottsbetalning. Motgaranti från EKN skyddar banken mot förlust.

TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. Betalningar KredittidLeveransTillverkning Införsäljning Förhandling EKN:s garanti för kundfordringar garanterar att du får betalt. Min köpare begär kredittid.

TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. Betalning enligt avtal Betalning uteblir Hur går det till? Garantiprocessen Ansökan till EKN Offert Avtal / leverans / låneutbet. EKN utfärdar garanti Ersättning från EKN Betalning enligt avtal

TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. Hur går det till? Vad händer om det blir problem? Betalning uteblir Ersättning från EKN Återvinning och fördelning Anmälan till EKN Karenstid Ansökan om skade- ersättning Skadeförebyggande arbete

Landbedömning Landets kreditvärdighet Betalningserfarenheter Finansiell situation Ekonomisk situation Politiska faktorer

TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsideslayouter. Landpolicy från EKN

TIPS! Om du inte ser någon logotyp på denna sida kan du infoga en logotyp över din bild. Klicka på knappen Infoga/Ändra EKN-logotyp och välj om en vit eller blå logotyp ska infogas. TIPS! Om du inte ser någon logotyp på denna sida kan du infoga en logotyp över din bild. Klicka på knappen Infoga/Ändra EKN-logotyp och välj om en vit eller blå logotyp ska infogas. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsidesbilder. TIPS! Du kan infoga citat och grafiska siffror på den här sidan. Klicka på knappen Infoga Citat/Grafiska siffor och välj något av de valen under rubriken Helsidesbilder Landriskklasser