MATSEDEL VÅRTERMINEN 2013 SKOLA och MOTTAGNINGSKÖK FÖRSKOLA MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG v. 2 7-11 jan Köttbullar med pasta och ketchup Indiana Jansson Kebabgryta med ris/matvete v. 3 14-18jan Stekt korv med potatismos, gurkmajonäs, ketchup/senap Sprödbakad fisk med kall sås, potatis Kyckling med currysås, ris Lasagne Potatis- och purjolökssoppa med mjukt bröd, ost v. 4 21-25 jan Pytt i panna med rödbetor Fiskgratäng med potatis Kallskuret med potatisgratäng och varma grönsaker Risgrynsgröt med bröd och köttpålägg Alternativ maträtt Kökets val v. 5 28jan-1feb Köttfärs med tomat, dressing och ris i pitabröd Fisk med krämigt tomattäcke och potatis Pastagratäng med kyckling tomat och örter Ugnspannkaka med sylt och keso Tomatsoppa med mjuk bröd och pålägg v. 6 4-8 feb Korvstroganoff med ris/matvete Fiskbullar i sås med potatis Fläskkarré med potatis, sås och äppelmos Grönsakswok med pasta Hamburgare med potatismos, bröd och dressing v. 7 11-15 feb Ost och skinksås med pasta Sprödbakad fisk med potatis och kall sås Kalops med potatis och rödbetor köttfärslimpa med potatis, sås, inlagd gurka och lingonsylt Grönsakssoppa v. 8 18-22 feb SPORTLOV v. 9 25feb-1mars Korvgryta med pasta Fiskgratäng med dilltäcke, potatis Chili con carne med ris Kyckling Diablo med myntasås och bulgur Blodpudding/ potatisbullar med keso och lingonsylt v. 10 4-8 mars Kyckling med dragonsmak och potatis Fisk med smak av kokos och curry, ris Kebabgryta med ris Ärtsoppa med fläsk hårt bröd, ost och senap Shepherd´s pie v. 11 11-15mars Slantad korv med pyttpotatis Fiskpudding med dillsås/ skirat smör, potatis Köttfärssås med pasta Krämig pastalåda Kökets Val v. 12 18-22mars Miljövecka Klimatsmart meny v. 13 25-29mars Ugnsgratinerad falukorv med pasta Underbar fiskgratäng med potatis Påskbuffé Broccoli och spenatsoppa med mjuk bröd och pålägg Långfredag Till varje måltid serveras salladsbuffé, hårt bröd, bordsmargarin och mjölk/vatten (med reservation för eventuella ändringar)
MATSEDEL VÅRTERMINEN 2013 SKOLA MÅNDAG TISDAG ONSDAG TORSDAG FREDAG v. 14 2-5april PÅSKLOV v. 15 8-12 april Tunnbrödsrulle med korv, potatismos och goda tillbehör Fisk Bordelaise med kall sås och potatis köttfärslimpa med potatis, sås, inlagd gurka och lingonsylt Bakad potatis med olika röror Kökets val v. 16 15-19april Köttfärssås med pasta Kökets fisk med potatis Ugnsgratinerad falukorv med potatismos, ketchup och senap Gulaschsoppa med creme fraiche och mjukt bröd Raggmunk med keso och lingonsylt v.17 22-26april Barnens/Elevens val v. 18 29april-3maj Studiedag Lovdag 1maj Röd dag Kycklingwok med pasta Tomatsoppa med pasta och mjukt bröd, färskost v. 19 6-10 maj Potatisbullar med keso och lingonsylt Tonfisksallad med pasta, kall sås och mjukt bröd Timjankryddad färslåda med potatis Kristi himmelsfärds dag v. 20 13-17 maj TEMAVECKA v. 21 20-24 maj Kökets fisk Köttbullar med pasta och ketchup Ost- och pastasallad med mjukt bröd Bacon- och broccolisås med pasta v. 22 27-31maj Stekt korv med makaroner, ketchup och senap Ugnspanerad fisk med potatis och kall sås Kyckling med currysås och ris Lasagne Kökets Val v. 23 3-7 juni Blodpudding/ potatisbullar med keso, lingonsylt Ugnstekt lax med potatis och sås Kesella Lindström med potatis och sås 6juni nationaldagen V 24 10-14 juni Sista skoldag 12 juni Avslutningslunch Till varje måltid serveras salladsbuffé, hårt bröd, bordsmargarin och mjölk/vatten (med reservation för eventuella ändringar)