Svarvarvägen 12, Saltsjö-Boo

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
PTS Bredbandskartläggning
Advertisements

Automatic Delivery Rewards
PROCENT Procent betyder hundradel.
Samma grundidé Din bostad kan vara värde miljoner, till vilken nytta?
Global Opportunity. LÖSNING PROBLEM Hur kan du hjälpa till?
•Varför? •När? Resan •Vad ska vi göra? •Vart bor vi? •Nöjen? 13:45- 14:55 Stockholm- Köpenhamn 15:40- 18:10 Köpenhamn- Chicago 20:05- 23:05 Chicago-
/hp Negativt Positivt under 100 % 100 – 199 % 200 – 299 % 300 – % (7 st.) (49 st.) (165 st.) (85 st.) (36 st.) Årsbidraget räcker inte till.
Kap 1 - Algebra och linjära modeller
Drankfoderstater till mjölkkor 30 kg ECM
Energismarta produkter teknisk isolering
Det allmänna ekonomiska läget
Skruven! Skruven uppfanns på 1400-talet Den uppfanns i Egypten.
BENÄMNA lätta ord SPRÅKTRÄNING VID AFASIKg VIII
© Stockholms Ström Kungshamn Krokh ö jden Bj ö rkn ä s Tollare Boo kyrka Nuvarande utformning av 70 kV n ä tet 70 kV friledning 70 kV kabel.
EAN-scanning. Alternativ Program Alternativ Program.
Hockey och Kost! Hallsberg Hockey Team 96/97
Tillgångar på äldre dar. Så sparar vi idag TILLGÅNGAR PÅ ÄLDRE DAR 3,5% Bankkonto Blandfonder Aktier Sverigefonder Globalfonder Räntefonder.
Strama Skåne Antibiotika öppen vård Skåne 2010 Förskrivare, typ av antibiotika, antibiotika vid luftvägsinfektion, antibiotika vid urinvägsinfektion, antibiotika.
Svevac Analys.
Uppgift 1 a) 15/17≈ 0,88 x 100= 88% Svar: 88% har smart phones i min klass b) 53% 27% 13% 7% Appl e Sony Ericsson Samsung Huawei & Andra.
Karolinska Institutet, studentundersökning Studentundersökning på Karolinska Institutet HT 2013.
MATSEDEL HÖSTTERMINEN 2011
Fruktsamhet och mortalitet, uppdelat på födelseländer och
Bastugatan 2. Box S Stockholm. Blad 1 Läsarundersökning Maskinentreprenören 2004.
Bastugatan 2. Box S Stockholm. Blad 1 Läsarundersökning Maskinentreprenören 2007.
| Trycksår Kommun/Områdes-skillnader (inklusive könsdimensionen) Dennis Nordvall Statistiker/Datamanager,
Kostcirkeln del - 3 Mjölk och ost
Överkänslighet, mat och kemikalier Ulla Edberg. Kemikalier? Råvaror/Ingredienser Tillsatser Främmande ämnen/gifter Föroreningar.
INFÖR NATIONELLA PROVET
Enkätresultat för Grundskolan Elever 2014 Skola:Hällby skola.
För att uppdatera sidfotstexten, gå till menyn: Visa/Sidhuvud och sidfot
Näring och individuella behov åk 8
Information statistik Ej med i statistik: Konradsbergs lokaler (utgår VT13) Nya lokalerna i Frescati backe (ej med i gamla systemet) Övrigt: Mätningen.
KURSUTVECKLING TILLVÄXTFONDER –
Areamöten våren 2010 guv Ausma Pavulans / vice guv Anna Hedin 1.Ekonomi D21.
Köksbordsmaterial växtnäringsbalanser Bilder till kokboken om växtnäringsbalanser.
Hittarps IK Kartläggningspresentation år 3.
Från Gotland på kvällen (tågtider enligt 2007) 18:28 19:03 19:41 19:32 20:32 20:53 21:19 18:30 20:32 19:06 19:54 19:58 20:22 19:01 21:40 20:44 23:37 20:11.
Hem- och konsumentkunskap
TÄNK PÅ ETT HELTAL MELLAN 1-50
GOURMETBULLAR OCH KORV MED VINÄGERBRÄSERAD KÅL OCH SÖTSTARK SENAP 4 portioner 1 pkt Hälsans Kök Gourmetbullar 1 pkt Hälsans Kök Cocktailkorv 1 dl grönsaksbuljong.
Helmjölk eller pulvermjölk med högre mjölkpris?
Kouzlo starých časů… Letadla Pár foteček pro vzpomínku na dávné doby, tak hezké snění… M.K. 1 I Norrköping får man inte.
Vinprovning Handelsgillet i Helsingfors Portvin 1 Kim
Nya köttrekommendationer – hur påverkar de offentliga kök? Anna-Karin Quetel Nutritionist Nationellt kompetenscentrum för måltider i vård, skola och omsorg.
Famna Väst Metod 143 adresser skickades till Nordiska Undersökningsgruppen och samlades in via telefonintervjuer vecka Svarsfrekvens.
Ekomatsligan 2014 EkoMatCentrum 13 oktober 2014
Arbetspensionssystemet i bilder Bildserie med centrala uppgifter om arbetspensionssystemet och dess funktion
Enkätresultat för Grundskolan Föräldrar 2014 Skola - Gillberga skola.
Vad behöver vi mat till? Energi Byggmaterial Cellandning:
MATSEDEL FÖRSKOLA HÖSTTERMINEN 2012 MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v aug Kökets val Köttbullar makaronerRaggmunk, keso och sylt v
Hur ska man planera upp sina måltider?
Cornflakes historia.
Förskoleenkät Föräldrar 2012 Förskoleenkät – Föräldrar Enhet:Hattmakarns förskola.
Chokladmuffins.. med vaniljgrädde. ingredienser Chockladmuffins med Vaniljgrädde ! 10–12 muffinsformar 100 g mörk choklad, i bitar 200 g rumsvarmt smör.
Föreläsning 1 Procent Matematik. Olika sätt att tänka 5 % av 900? 900/100 = 9 5 ∙ 9 = 45 5% av % = 90 5% = 45.
SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2012 MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v aug Köttbullar och makaronerRaggmunk, keso och sylt v aug Stekt korv.
SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2013 MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v aug v aug Köttbullar med makaroner ketchup Sprödbakad fisk med kall.
Fetter Energi Kroppens reservenergi Värmeisolering Stötdämpare
Sveriges matkultur.
MÅLTIDER - Hur jag ger min kropp bränsle och byggstenar!
Bra proteinkällor Ägg Kyckling Fisk Kött Keso och kesella.
Konserveringsmetoder
Nina Barresjö Carpe Diem
Matcirkeln, tallriksmodellen och näringslära
Kost En bra och balanserad kost innehåller: Kolhydrater Proteiner
Ger en känsla svenska vildmarken
Kalvfond Ger dig rika smaker
Oxfond Med kraft och styrka
Presentationens avskrift:

Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo presenterar : Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo . POLSKA CHARKUTERIER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

Beskrivning av produkten: ”GORALSKA” SKINKA Beskrivning av produkten: Ingredienser: 91% fläsk, salt, vatten, sojaprotein, socker,naturliga kryddor, stabiliseringsmedel maltodextrin, vetefibrer, vinäger, karragenan, gelningsmedel, animaliskt protein, natriumacetat, mononatriumglutamat. Kan innehålla spår av senap, selleri, laktos, soja, vete och korn Bäst före : 35 dagar efter förpackningsdatum PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

Beskrivning av produkten: ”BAUER” SKINKA Beskrivning av produkten: - Ingredienser: fläskkött 91%, vatten, sojaprotein, natriumpolyfosfater - stabilisatorer, natrium trifosfater - stabilisatorer, socker, sodiumascorbate - antioxidant, mononatriumglutamat - smakförstärkare, salt, natriumacetat - surhetsreglerande, vetefiber, animaliskt protein, extrakt av naturliga kryddor, natriumnitrit - konserveringsmedel. Kan innehålla spår av senap, selleri, laktos, och korn. Bäst före : 35 dagar efter förpackningsdatum PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

Beskrivning av produkten: ”MYSLIWSKA” KORV Beskrivning av produkten: - Ingredienser: fläskkött, salt, socker, natriumglutamat - smakförstärkare, sojaprotein, naturliga kryddor och extrakt, kummin, svartpeppar, natriumaskorbat - antioxidant, natriumacetat - surhetsreglerande, natriumnitrit - konserveringsmedel. Kan innehålla spårmängder av senap, selleri, laktos och korn. Bäst före : 45 dagar efter förpackningsdatum PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

Beskrivning av produkten: ”KRAKOWSKA”KORV Beskrivning av produkten: Ingredienser: fläskkött, salt, vetefiber, natriumacetat - surhetsreglerande, socker, natriumglutamat - smakförstärkare, sojaprotein, kryddor och extrakt, kummin, natriumaskorbat - antioxidant, natriumnitrit - före konservering. Kan innehålla spårmängder av senap, selleri, laktos och korn. Bäst före : 45 dagar efter förpackningsdatum PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

Beskrivning av produkten: KABANOSS Beskrivning av produkten: - Ingredienser: fläskkött, salt, socker, natriumglutamat - smakförstärkare, sojaprotein, naturliga kryddor och extrakt, natriumaskorbat - antioxidant, natriumacetat - surhetsreglerande, natriumnitrit - konserveringsmedel. Kan innehålla spårmängder av senap, selleri, laktos, vete och korn. Bäst före : 45 dagar efter förpackningsdatum PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo . POLSKA OSTAR Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

POLSK VITOST ”TWAROG tlusty” PRODUKTSPECIFIKATION - Ingredienser: pastöriserad komjölk Bäst före : 21 dagar efter förpackningsdatum Vikt 250g 100g : protein 17,9g ; fett 9,2g; kolhydrater3,4g PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

POLSK OST ”TWAROG poltlusty” PRODUKTSPECIFIKATION: Ingredienser: pastöriserad komjölk, Bäst före : 21 dagar efter förpackningsdatum Vikt 250gr 100g : protein 19,1g ; fett 4,0g; kolhydrater3,0g PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

POLSK ”TWAROG LUKSUSOWY” PRODUKTSPECIFIKATION Ingredienser: pastöriserad komjölk Bäst före : 17 dagar efter förpackningsdatum Vikt ca 250g 100g : protein 17,9g ; fett 4,0g; kolhydrater3,4g PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

POLSK OST ”TWAROG LUKSUSOWY” PRODUKTSPECIFIKATION Ingredienser: pastöriserad komjölk Bäst före : 17 dagar efter förpackningsdatum Vikt ca 250g 100g : protein 19,1g ; fett 9,2g; kolhydrater3,0g PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85

POLSK OST, RÖKT, SMÄLT ”WARKOCZ” PRODUKTSPECIFIKATION Ingredienser: pastöriserad komjölk Bäst före :60 dagar efter förpackningsdatum Vikt ca 200g PRODUKT KATALOG NUMMER Svarvarvägen 12, 132 38 Saltsjö-Boo Tel: 08-715 50 75 Fax: 08-715 20 85