för dig som rapporterar resultat

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
R ESULTAT ALTERNATIVA VÄGAR ATT RAPPORTERA RESULTAT PÅ.
Advertisements

R ESULTAT RAPPORTERA. 2 PROCESS FÖR RESULTATRAPPORTERING Rapportera resultat Förbereda resultat- rapportering Attestera resultat Attestera resultat Administratör.
N YA L ADOK P RODUKTPLAN OCH VERSIONER Kompetensutvecklingsdagarna 24 november, Konstfack Anette Eriksson och Sophia Hansson Ridman.
Ö PPEN FRÅGESTUND 16 SEPTEMBER L3SUPPORT-434: Beskrivning av utbildning för sökandewebben Jag hittar ingen möjlighet i innevarande MIT-miljö att.
Miljödata ABwww.miljodata.seBG Besöksadress Ronnebygatan Karlskrona PG Org. Nr Adato Chef Ny modul för.
Genomgång av rapporterna. 2 Genomströmning kurstillfälle Syftet med rapporten är att följa studenterna på ett eller flera kurstillfällen. Rapporten slår.
De mest använda knapparna Excel Start Ångra Gör om Fler knappar Vanligaste talformaten Klistra in Hämta format Inställningar tex För att placera.
Landstingets resurscentrum COSMIC R8.1 Utdelningsvy Tidigare Ordinationslista.
Beställningsguide allergikost Saffron detaljerad Datum och version nr: 1.
Hur man använder EasyWorship del 1
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
Studentgränssnittet i Ladok
Resultat Förbereda.
Grupper.
Studentgränssnittet i Ladok
Arbetstidsrapportering Panel-PC
Demo av version C av nya Ladok
AXIELL|Education WELIB Skolans namn datum.
Hantera kurstillfälle
Patientöversikt i COSMIC R8.1
Lathund-Ladok-95-Studiedeltagande
Lathund: Programplanering Version för senaste uppdatering: 97
Lathund-Ladok-84-Utbildning på forskarnivå
Mer information om Ladok
FFVSK första sida Klubbanpassad menygardin Se meny dokument Menyerna ingår i hemsidan Klubbtext Bildspelet ingår i hemsidan Isaktuellt automat.
Registrera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Studentportalen – allt om dina studier
Göteborgs Stads intranät Start 17 december
LadokUtbildning Läsbehörighet
Lathund: Resultatrapportering, examen, utdata och uppföljning på forskarnivå Innevarande version vid senaste uppdatering:1.3.0 Mer information om Ladok.
Mer information om Ladok
Supportstuga inför terminsstart
Handhavandeguide-Ladok Rapportera resultat
Sista registreringsdag inför HT2018 är den 3 september.
Webbutbildning : Kurstillfällesbyten Katja Taavo, Karin Schelen
Handhavandeguide-Ladok Attestera resultat
Lathund-Ladok Kurstillfällesbyte
Forskarutbildning grunder
PS-Självservice Manual Medarbetare Visma Window Support
Handhavandeguide-Ladok Utbildning på forskarnivå
Helinventering: Nytt system
Flödet mellan Ladok och NyA för programstudenter Linda Strand Lundberg från Ladokkonsortiet Sofia Yegen från Universitets- och högskolerådet.
Supportstuga: Terminsstart och -slut
Lathund-Ladok Hantera mallar för intyg
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Handhavandeguide-Ladok Utbildning på forskarnivå
Catherine Zetterqvist Produktägare-Ladok3
för dig som attesterar resultat
för dig som attesterar resultat
Att boka cykel i Zenit kalender.
Ärendetyper Visning av de olika frågor du kan lägga till i ett formulär.
för dig som rapporterar resultat
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Supportstuga: Medarbetarkopplingar
Skapa etiketter från adresslistor
Medarbetarrättighet -
för dig som attesterar resultat
Innehåll Förväntat deltagande på individuellt tillfälle 1-2
Rapportera resultat på aktivitetstillfälle
Attestera resultat på aktivitetstillfälle
Kursadministration- Aktivitetstillfälle
Rapportera resultat med titel
Lathund för dig som administrerar resultatrapportering
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Skapa nyhet på OL-hemsidan
Rapportera resultat för en enskild student
Tillfällesbyte Innehåll Återuppta studier, tillfällesbyte
Ny betavy: hantera resultat för enskild student
Hej användare! Välkommen till nya mallar.
Presentationens avskrift:

för dig som rapporterar resultat Ny startsida i Ladok för dig som rapporterar resultat ! Den nya startsidan av Ladok kommer kunna användas från och med den 28 mars 2019. Sidan är under uppbyggnad och kommer förändras löpande under VT19. Ambitionen är att den nya startsidan ska vara standard vid terminsstarten HT19. Under en övergångsperiod (1/4-1/6) kommer dina kurser läggas till på den nya startsidan. Din kurs finns på kvar på ursprunglig startsida fram till 31/5. Om du vill lämna feedback om startsidans användbarhet är du välkommen att lämna dina kommentarer via formuläret som ligger länkat högst upp på den nya startsidan. 1. Välj den nya startsidan Den nya startsidan av Ladok är valbar att använda, du väljer den nya startsidan genom att klicka på ”Betastartsida” högst upp till höger när du har loggat in på Ladok. Innevarande version vid senaste uppdatering: 1.24.0 Datum för senaste uppdatering: 2019-03-22

2. Till vänster på startsidan: välj i listan Till vänster på startsidan listas de kurser som du rapporterar resultat på. Klicka på den kurs eller aktivitetstillfälle som du ska rapportera på. Hantera visningen genom att: Filtrera på period Visningen av kurser är filtrerad på period. Du ser automatiskt kurser där du rapporterar och som har kurstillfällen som pågått inom 6 månader tillbaka i tiden från dagens datum. Vid behov kan du själv ändra vilken period som visas, t.ex. om du ska rapportera resultat på en student som har kompletterat en uppgift för ett kurstillfälle som gavs för mer än 6 månader sedan. A-Ö eller ”att göra” I listan över kurser kan en orange symbol visas, detta betyder att det finns något som väntar på att göras, d.v.s om det finns kurser där studenter är klara för att rapportera in resultat på kurs för. Klickar du på knappen ”att göra” filtreras kurslistan att endast visa kurser med den orange symbolen. Kurser och Aktivitetstillfällen Listan visar både kurser och rubriken ”Aktivitetstillfällen”. Aktivitetstillfällen är t.ex. salstentamen, hemtentamen, laborationer eller seminarier. Klicka på aktivitetstillfälle för att rapportera på deltagarlistan för aktiviteten. A B C 1

Till höger på startsidan 3. Till höger på startsidan: välj handling Rapportera på kurs När du valt en kurs i listan till vänster ser till höger en översikt av resultatrapporteringen på kursen. Du ser bland annat hur många studenter som väntar på resultat på kurs. Klicka på den gröna ”Rapportera”-knappen för att rapportera resultat Du kommer då till kursvyn och kan välja vilken modul eller resultat på kurs där du vill rapportera resultat. Rapportera på aktivitetstillfälle Om du väljer ”Aktivitetstillfälle” i listan till vänster ser du de aktivitetstillfällen (t.ex. salstentamen, hemtentamen eller laboration) som finns inom de kurser som du rapporterar på. I listan ser du benämningen på aktivitetstillfället, och kan klicka på ”i” för att se mer information. Klicka på ”Rapportera” för att rapportera på aktivitetstillfället. 2

Genvägar från startsidan När du valt en kurs i listan till vänster på startsidan kan du välja ett antal genvägar: Deltagarlista: Se studenterna som deltar på kurstillfället och hämta en adresslista med kontaktuppgifter till studenterna Summering för vald period: Se en summering av antal avklarade, klara för resultat på kurs, registrerade, ej påbörjade, återbud och avbrott Resultatuppföljning: Se en sammanställning av de attesterade resultaten på modul och resultat på kurs. 2