CHILI-CHORIZO-GRYTA MED SPAGHETTI Lagad med T chefseries Essential Gryta 7 l 10 min. Koktid: 10 min. INGREDIENSER: (4 PORTIONER) 1 grönsaksbuljongtärning 6 dl vatten 1 lök 2 vitlöksklyftor 1 stor näve färska basilikablad 250 g körsbärstomater (ca 16 st) 185 g squash (ca 1/2 squash) 1 burk krossade tomater 1 tsk oregano eller färsk oregano från en kvist (ca 1 msk) 50 g chorizo 400 g spaghetti, okokt 2 msk olivolja 1 tsk torkade chiliflakes 1 tsk salt Nymald peppar Servera med riven parmesan och basilikablad (om så önskas) GÖR SÅ HÄR: Lös upp buljongtärningen i 6 dl vatten. Hacka först lök och sedan skivor av chorizo i grova bitar i Herb Chopper. Skär körsbärstomaterna i halvor, riv squashen på FusionMaster Grovrivjärn och pressa vitlöken med Vitlökspress/ Garlic Star. Häll först de krossade tomaterna i T chefseries Essential Gryta 7 l och därefter de övriga ingredienser, även den okokta spaghettin, avsluta med att hälla över buljongen. När innehållet i grytan kokar, rör om så att spaghettin separeras och ingredienserna blandas. Sänk värmen och koka på medelhög värme i ca 10 min. Servera genast med riven parmesan och basilikablad (valfritt).