Tryck på Ansök här i vänstermenyn, se nedan.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Snabbguide och tips.
Advertisements

BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
SynerTrade: Användarguide för leverantörer
Domarassistenten.com - en introduktion för domare
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Enkel steg för steg guide. Det förutsätter att du har en dator som är uppkopplad till internet. Ta det i lugn takt och läs instruktionen så tar det inte.
Manual för älgdatabasen i
E-post juni 2013.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
PärVju utbildning 12 oktober 2011
Funktionen SA10-Grupper. Följande typer av grupper finns: - Grupp i kurs hör alltid ihop med en kurskod - Grupp i program hör alltid ihop med en programkod.
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Manual för ledare Ledare = du som är ansvarig för en eller flera träningsgrupper inom din förening, men i övrigt inte har några speciella administrativa.
SWEDISH AGENCY FOR ECONOMIC AND REGIONAL GROWTH 1 7. Manuell ansökan om projektmedel 21-22/ Sofia Wallgren Nyps utbildning- Projektmedel.
Demo dokument- och ärendehantering Polisförbundet
Groupwise – skicka mail
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
Happy.ax lathund till WordPress
Gymnasievalet på internet
Terminaler Klicka på ”Visa terminaler ” så får du se alla terminaler som företaget har.
Utbildning Elektroniska blanketter 29-31
Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.
Uppstart iPad Höörs kommun.
Kommunikationslösning för licensansökningar (KLAS)
Funktion och utseende. Utseende undersida Montera GSM kort.
Starta bildspelet 1. Starta Bildspelet genom att klicka på Ikonen Bildspel i din webbläsare. 2. Klicka sedan, en gång, var som helst i dokumentet.
Mittuniversitetet Lathund STINA Inloggning Godkänna budget och prognos Kontakt:
Beställning - Slutenvård. Tryck på vårdtagarens namn eller personnummer för att påbörja beställningen.
Meddix SVP. Lokala rutiner Adress till driftmiljö
Workshop 2: Skapa egna e-tjänster och skicka ärenden till era patienter.
Webbanmälan till högskolestudier HT 2017
Lots Tävlingar och administration
Min ansökan. Ansökan om utbetalning
Guide för Medarbetare.
Webbanmälan till högskolestudier HT 2016
Bildsvep Spara och återuppta en ansökan Börjar strax
Utbildning SIP i Meddix öppenvård
GULD är pengar resten är kredit
Så här anmäler du dig till högskolan VT18
AuVesta Affiliate Aanmelden
Auvesta Affiliate validering
WEBBORDERGUIDE.
Beställning - Öppenvård
Avvikelserapportering
LATHUND BLODOMLOPPET 2017 Gå in på
Våtmarksåtgärder i LONA-registret
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Så här anmäler du dig till högskolan HT18
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Registrering av valorganisation
Så här anmäler du dig till högskolan VT19
Att göra om en bild med text till textfil
Så här fyller du i ansökan
Lägga in ny medlem Ta bort medlem
Handhavandeguide-Ladok Kursbevis
Praktikplatsen.se Demo - Företag • • SKAPAD AV
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Implementering import av SIE-fil Procountor
Logga in på din Nacka-sida. Sök på Varbi i sökrutan
Att använda nya Olweus dataweb Uppdaterat 17e oktober 2011
Klubbfilialer i MyLCI Vägledning 2018.
Attestera resultat på aktivitetstillfälle
Rapportera resultat med titel
MANUAL TILL FÖRSÄTTSBLAD
Så här anmäler du dig till högskolan HT19
Presentationens avskrift:

Tryck på Ansök här i vänstermenyn, se nedan.

Välj ansökan: Innovationsfonden - ny ansökan eller Innovationsfonden – fortsättningsansökan Observera att fortsättningsansökan enbart riktar sig till pågående projekt som har fått tilldelat fondmedel under 2017. 2 1

Bekräfta: Bekräfta att rätt ansökan är vald genom att trycka på Ja, fortsätt, se nedan.

Projekttitel: Det ska framgå av projekttiteln vad projektet går ut på och den ska vara tydlig även för personer som inte är insatta i ämnet. För Fortsättningsansökan gäller att projektnummer och titel ska vara identiskt med tidigare ansökan enligt exempel: 10. Höftprotes utskriven i 3D printer. (Se dokument Projektnummer och titel 2017, i tidigare beslut.)

Fyll i kontaktuppgifter. Fyll i alla kontaktuppgifter. För specialuppgifter, se nedan. Titel och grundutbildning är obligatoriska fält. Fyll i titel och utbildning på höger sida (rullistan är mycket begränsad). Skriv år: noll (0), vid disputerad år (obligatoriskt fält) 1 2

Bekräfta registreringen genom att trycka på: Gå vidare/Bekräfta registreringen, se nedan.

Bekräftelse samt autogenererat lösenord har nu skickats via mejl. Anteckna ansökningsnummer och tryck på Fortsätt. Skickas då åter till Startsidan.

Logga in: Tryck på Ansök här Logga in med Ansökningsnummer och autogenererat lösenord som skickats via mejl.

Registreringsformulär Alla fyra delmoment måste vara klara (grön bock) för att ansökan ska vara komplett. Ansökningsuppgifter: Tryck på Ändra/komplettera

Registreringsformulär, Ansökningsuppgifter: Välj projektets hemvist i rullistorna. Om sjukhus saknas i listan fyll i uppgifterna till höger. 2. Fyll i Har sökt belopp, kronor för 2017 (samma belopp som projekt- budget). 1 Alt.1 2

Registreringsformulär, Ansökningsuppgifter: När underlaget för ett delmoment är komplett, så visas en grön bock, se nedan. Gå vidare till nästa delmoment, Sammanfattning.

Registreringsformulär, Sammanfattning: Skriv en sammanfattning (max 1500 tecken). Obs!! Spara var 15:e minut för att inte förlora information.

Registreringsformulär, Sammanfattning Grön bock visas när underlaget för delmomentet är komplett, se nedan. Gå vidare till nästa delmoment, Sökandepersoner.

Registreringsformulär, Sökandepersoner Registrera medsökande genom att trycka på knappen Lägg till Medsökande, se nedan. 2. När alla medsökande är registrerade, bocka i vid 2, Alla medsökande har registrerats. 3. Tryck därefter på Återgå/Avsluta personuppgifter. 1 2 3

Registreringsformulär, Sökandepersoner Grön bock visas när underlaget för delmomentet är komplett, se nedan. Gå vidare till nästa delmoment, Ansökn.blankett.

Registreringsformulär, Ansökningsblankett Hämta ansökningsblanketten genom att antingen vänsterklicka eller högerklicka på Högerklicka här för att hämta ansökningsblankett. Anledningen till att det står högerklicka är för att det är beroende av vilken webbläsare som används, se nästkommande två sidor i instruktionerna. Obs!! Blanketten ska sparas med autogenererat dokumentnamn.

Registreringsformulär, Ansökningsblankett Vänsterklick: Spara ansökningsblanketten på vald plats. Obs!! blanketten ska sparas med autogenererat dokumentnamn, exempelvis SLL20150970.doc.

Registreringsformulär, Ansökningsblankett Högerklick: Spara ansökningsblanketten på vald plats genom att trycka på Spara mål som... Obs!! blanketten ska sparas med autogenererat dokumentnamn, exempelvis SLL20150970.doc.

Registreringsformulär, Ansökningsblankett Skicka in/ladda upp ansökningsblankett. Obs!! Blanketten ska vara konverterad till en PDF-fil och ska vara sparad med det tidigare autogenererade dokumentnamnet, exempelvis SLL20150970.pdf, för att den ska gå att skicka in/ladda upp. Tryck på Bläddra…, se nedan.

Registreringsformulär, Ansökningsblankett Skicka in/ladda upp ansökningsblankett. Välj dokument genom att dubbelklicka på dokumentet eller markera och tryck på Öppna.

Registreringsformulär, Ansökningsblankett Skicka in/ladda upp ansökningsblankett. Tryck på Skicka in. Det går att uppdatera dokumentet fram till sista ansökningsdagen. Ny uppladdning/inskickad ansökan ersätter tidigare dokument. Tryck på Återgå/Avsluta ansökn.blankett.

Registreringsformulär När alla fyra delmoment är klara (grön bock) så är ansökan inskickad, men ändringar/kompletteringar går att göra fram till sista ansökningsdag. Tryck på Ändra/komplettera om något av delmomenten ska redigeras.

Logga in för att Ändra/komplettera: Tryck på Min ansökan. Logga in med Ansökningsnummer och autogenererat lösenord som skickats via mejl. 2 1