Verksamhetsberättelse P-93. P- 93 Säsongen 05/06 Så här i handbollssäsongen sista andetag har vi endast ute träning och Eken Cup kvar. Säsongen har varit.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
HISTORIA så hängde vi med trots ekonomiska problem och rekryteringsproblem, vi verkade efter en fyraårsplan med slutmål EM i frankrike. Men.
Advertisements

Välkomna!.
Föräldramöte F-05.
Föräldramöte P Inför säsongen 2011/2012.
Vi kom tvåa och trea efter tuffa matcher mot Lindome men Vilma var lika glad i alla fall… Snickarcupen.
Välkomna till föräldramöte SFK P01:1 Tomas Lejweman måndag 9-dec-2013.
Föräldramöte Gefle IF P-01
FÖRÄLDRAMÖTE P Agenda Information om Täby Basket Presentation av tränare Information om RM spel Information om seriespel Information om.
Föräldramöte 4 maj 2015 Ledare och spelare Vad satsar vi på Vad har vi gjort säsong Vad händer nästa säsong Seriespel information.
Välkomna! Bollstanäs SK F Föräldramöte 24 sept 2008.
Säsongen Närvaro 2015 Laget har samlats 71 gånger från 1 mars – 20 okt. Vi har haft en närvaro över 85 % vilket är kanonbra. Högst närvaro hade.
FÖRÄLDRAMÖTE VT 2016 KLUBBRUMMET. TEAM 04 SPELARE SÄSONGEN 16/17 28 SPELARE JUST NU 24 UTESPELARE 4 MÅLVAKTER.
Föräldramöte SIF P-06 Mars Hemsida Vi uppdaterar regelbundet lagets kalender Nyheter och information läggs upp regelbundet på hemsidans startsida.
Föräldramöte Varmt Välkomna!. Agenda Läget i truppen Säsongen som gått Ekonomi ÖSK-loppet Resultat spelarenkät Nästa säsong Övrigt.
Säsong 2015 BK Sport P03. Agenda föräldramöte 24/2 Fotbollen Föräldragrupp Kansliet.
Föräldramötets agenda Föregående protokoll Träning 1. Uppföljning 2. Utvecklingssamtal 3. Planering för våren och försäsongsträningen 4. Mål för spelarna.
Säsongs upptakt.  Vi spelar I Div.2(näst högsta serien )  Vi spelar totalt 18 matcher, planerad serie start V. 15 eller 17.  Lagen i Serien ◦ Boo FF.
Välkomna till P-02 Föräldramöte 15 Oktober. Tränare Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Anders, Fredrik, KG, Magnus, Micke, Ola Bosse och Jonas slutar.
Föräldramöte P06: Agenda  Säsong 2014 – tillbakablick  Säsong 2014 – slutfasen (vinter)  Säsong planering.
Skiljebo SK Föräldramöte – lag F09. Agenda Att vara en del av Skiljebo SK – ”Skiljebo vill” Bakgrund – året som gick Organisation – ledare och spelare.
Föräldramöte Agenda Avsluta 2013 Målsättning Adolfsbergs IK Målsättning/Vision AIK P05 Organisation (detta skall vara klart idag!) Säsongen.
ÖSK Handboll P04. Säsongen Vi är 18 killar i laget Vi har genomfört 45 träningar med en närvaro på 67% Spelat 12 seriematcher Deltagit på Kopparcupen.
Skuru IK F93 Spelarmöte 17e april Hur har det gått i år? Skuru IK F93 Säsongen 2006/2007 Seriespelet – Elit näst sist, nära övriga uppåt marginal.
Föräldrarmöte P-00 Nacka IBK Agenda  Återblick förra året  Tränarstab  Kommande säsong  Upplägg matcher och träningar  Ekonomi  Cuper/avgifter.
Föräldramöte Våmbs IF P14 April Säsongen 2016 Ny säsong för killarna med gemensam träningsgrupp för P14 (02 och 03) med fortsatt fokus på utveckling.
Föräldramöte Team Agenda Cuper Seriespelet Lagindelningarna, lätt och medel Nästa år nivåer Stämning /attityder Närvaro Utvecklingssamtal/teori.
Luleå Sportklubb F-04, 2014 LSK F04 Föräldramöte Micke, Thomas.
Sandviks IK Föräldramöte F08/ Agenda Laget Träningar Match 4/9 Cup ”Tjejsistan” Kommande säsong Föräldragrupp Fika vid matcher Kiosk och bollkalle.
Ledarträff Torsdag 16 april. 1.Styrelsen – vem gör vad 2.Matcher, cuper, medlemmar 3.Större projekt 4.Ekonomin 5.Fortnox Arena 6.Utmaningar kommande säsonger.
TACK! Vill rikta ett STORT tack från mig och Annika för den fina julklappen! Jag vill också rikta ett TACK till er föräldrar som under säsongen 2016.
Föräldramöte GUIF P
Roslagscupen 2016.
Föräldramöte SIF P-06 April 2017.
Den blå linjen_________________
Telge Sibk F06/07 16/17.
Föräldramöte F Säsongen 2014/2015.
Föräldramöte inför säsongen 2014
VÄLKOMMEN!
AIK Innebandy P98 föräldrarmöte den 7/ VÄLKOMNA!
Verksamhetsberättelse
Föräldrarmöte F08.
Vintersäsongen 2012 Seger i Snickarcupen för F99 betydde segerfest med Schlagerfinal F98 kunde inte upprepa segern från 2011 utan försvann efter gruppspelet.
AIK Innebandy P98 föräldramöte den 12/ VÄLKOMNA!
2016 ”Laget där alla vill spela”
P02svart2017.
Laget Göransson cup januari 2016.
Föräldramöte, 25/
Föräldramöte IF Lejonet U12
FÖRÄLDRAMÖTE F VÄLKOMNA
Föräldramöte IK Franke P
Föräldramöte IFK KALIX P-08
Välkomna till Föräldramöte säsongen 2017/2018
AIK P03-Blå VPL 2017 Agenda: Val av ordförande & sekreterare för mötet
Föräldramöte BHC U11/U12 (Team -04/-05)
Spelar- och föräldramöte
KAIK Handboll P Föräldramöte 22 augusti.
Föräldramöte IFK Kungälv P-10
Välkomna till föräldrainformation för BSK- F09.
Tack alla för ett fantastiskt 2017!
7-manna cup HÅLLTIDER KIOSKEN ÄR ÖPPEN! LOTTERI & ANDRA AKTIVITETER
Genom glädje och engagemang formar vi tillsammans vår förening!
Föräldramöte ÖSK P
Välkomna! ÖSK P04 föräldramöte 28/ Tränare: Tobbe och Fredrik
Föräldramöte, 25/
Föräldramöte Agenda: Seriespel under säsongen
Föräldrapolicy Skåre HK
ESK P05 Föräldramöte
VÄLKOMMEN TILL SENIORSPELET 2019
Föräldramöte p-10.
En liten sammanfattning Av Anki
Presentationens avskrift:

Verksamhetsberättelse P-93

P- 93 Säsongen 05/06 Så här i handbollssäsongen sista andetag har vi endast ute träning och Eken Cup kvar. Säsongen har varit fylld av träningar och framgångar i seriespel och i C-Cupen. Pojkar -93 består av 18 st spelare puls ledare. Huvudträningarna har varit på tisdagar i Skarpängshallen och torsdagar i Näsbydalshallen. Vi har förutom träningar spelat seriematcher och cuper, dessutom har vi gjort massor av andra aktiviteter. Säsongen startades upp med träningsläger i Norrtälje under två dagar. Alla spelare var med och där gjordes även en del ”tester” på snabbhet och styrka.

Serie spelet Målet med bägge lagen var att vara ett topplag i resp. serie, och att ”kriga med” topplagen. Målet har mycket väl gått i uppfyllelse. Vi har haft ett lag i Div 1 samt ett lag i Div 2. Vi har varit ett topplag i bägge serierna. Div 1 laget kom på 3 plats med 24 spelade matcher, varav 16 vinster, 2 oavgjorda samt 6 förluster. Noteras bör att vi har slagit alla lagen minst en gång. Div 2 laget kom också på tredje plats i serien, med 14 matcher 7 vinster och 7 förluster. Totalt gjordes 512 mål samt 414 insläppta i serie spelet.

Cuper Vi har spelat Eken Cup i juni 2005, dock med mindre framgång då vi inte har prioritet på utehandboll, detta ser vi som en rolig grej att vara med på utomhusturneringar. Under hösten var vi med på Folksam Södertörn Cup där vi gjorde en fantastisk turnering och gick ända till A final mot Haninge, tyvärr räckte vi inte riktigt till i finalen utan en förlust som inte gjorde ”så ont” då hade gjort en jättebra turnering. Vi har dessutom varit med i C-cupen där vi efter gruppspel gick vidare till semifinalspel, där lyckades vi slå flera Elitserielag och gick vidare till finalspelet. Vi var tillsammans med IFK Tumba de enda lagen som kom från div 1. Vi räckte inte riktigt till mot de bästa men vi gjorde en fantastisk insatts med bra resultat. Avslutningsvis på Cupfronten har vi även spelat Sundsvall Cup med två lag. Bägge lagen gick till A slutspel och ena laget förlorade i semifinal och det andra i kvartsfinal. Bägge mot Kungsängen SK som vann hela turneringen.

Övrigt Vi har under året fått nya match-, och träningströjor samt även träningsoveraller. Vi har finansierat detta genom eget arbete och sålt lotter mm och hittat sponsorer. Tack för alla som har hjälp till med sponsring till laget Vår föräldragrupp gör ett fantastiskt arbete genom att engagera sig så mycket som de går. Allt ifrån att fixa med tider mm till att ordna stora föräldramöten som vi för övrigt har haft både på hösten och våren. Avslutningsvis vill vi från ledarhåll framhålla alla föräldrar som ställer upp och engagerar sig i alla matcher med skjutsning, samordning, backup och inte minst ge alla möjlighet att spela handboll. Roligt !!! Vår interna hemsida är ett utmärkt redskap som hålls intakt av en engagerad förälder. Stort tack till alla engagerade föräldrar, ledare, och alla supporters. Gå gärna i på vår egna hemsida som numera ligger under Sportnik. Avslutningsvis ser vi nu fram mot kommande säsong, där har vi höjt målen för vårt handbollsspelande med att få bägge lagen till en högre nivå i seriespelet och att vi för samma fina framgångar i kommande cuper. Täby / Ledare P-93