Varför är bra hemsidor viktiga för företag?. En hemsida är en av de mest kraftfulla marknadsföringsverktyg ett företag kan ha. Inget annat marknadsföringsverktyg.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Reklampåverkan Reklam påverkar även om vi inte tror det.
Advertisements

Marknadsekonomi eller planekonomi?
IPad grundkurs.
Varför är det viktigt att mäta?
Vår tids paradox Klicka för nästa sida .
SENIORNET SWEDEN Grundad medlemmar Opolitisk För att hjälpa äldre in i IT-världen Äldre skall lära äldre.
Skapa en lönsam kundrelation
Tema: Uppfinning Av Thomas Mesumbe.
Presentation av: Johan Uddh Utvecklingschef. Våra kunder! Vår idé gör det enkelt att vara kund oavsett var du bor! Kvinnan står för beslutet till förändring.
C. Wormbs & L. Norén1 Fler affärer på webben Sammanfattning: • Är du nöjd med hemsidan? • Är det tydligt vad du säljer med hjälp av hemsidan? • Vet du.
Designprocessen Idé Research Presentation Omarbetning
En upplevelse *
Miljarder möjligheter på en plats!
Ny Stil Vårt företag är en hemsida där vi riktar oss till ungdomar, vi säljer våra egna designade kläder till ett pris som en studerande ungdom har råd.
Publicera användbar information Erik Geijer tydligare.se Internetdagarna
Lars Sandberg Företagares synpunkter på systemet Kreativa grupper, upplägg och resultat.
TuneShop Axel Gärkman Jag är en s.k. sångwriter. Jag komponerar och skriver sånger,som mina kunder sedan får använda.
Att bygga en fungerande webbplats
Tjänstens tillgänglighet Interaktion
PLR.SE EN MARKNADSPLATS SOM NÅR 830 PLÅTSLAGERIFÖRETAG.
Samhäll-Europa-tvåornas Danmarksutbyte våren 2004.
Startsidan ger kunskap Om vad som är möjligt att göra Och vem som står bakom. Blocken för ämne och organisationer Är klickbara och leder till sidan för.
vi revolutionerar bokning av vård
Omvärldsanalys för Skellefteå 2013
Det industriella genombrottet
Jobs and Society uppföljning 2007 Hur går det för kunderna? Ansvarig undersökare på Synovate Temo: Arne Modig Beställare på Svenska Jobs and Society:Harry.
Ränta och inflation Företagen Ränta Konsumenter
Ränta och inflation Företagen Konsumenter Ränta
Nya studera.nu Målgrupper och struktur. Målgrupper Potentiella studenter Studenter i systemet Forskarstudenter Andel av besökarna per målgrupp? Prioritering.
Grundkurs i Internetsökning
STOCKHOLMS UNIVERSITETSBIBLIOTEK Te l e f o n v x l: F ax: w w w.s u b.s u.se Källkritik Värdera sanningshalt Bedöma trovärdighet.
Affärsidé - företagets vägvisare
Sektorn för Socialtjänst
Bakgrund Internetworld.se har sammanställt Sveriges 100 bästa sajter. År 2003 rankades Bolia.com på plats 70 med motiveringen ”Skitsnygga möbler till.
1. Uppgiften presenteras
Välkommen till PowerPoint
- Är den här talaren kompetent och trovärdig i sin sak
Skräddarsytt bibliotek Presentation av Bibliotek
1. Var förberedd och ha ett tydligt budskap!
C/O Liselott Törngren 6 mars 2008 Från kravmaskin till kreativ utmaning.
Dissekera ett mobiltelefonerbjudande. Det utvidgade erbjudandet Grundläggande erbjudande Tjänstens tillgänglighet Interaktion med tjänsteorganisationen.
Skaraborgs turismstrategi Strategisk inriktning för utveckling av besöksnäringen i Skaraborg
PROJECT NO – UK/13/LLP-LdV/TOI-624
Att nå ut i media Sveriges Arkitekter 17/2 #arkfrukost.
Låna pengar direkt? Pengar fattas för det mesta kan man tycka. Åtminstone fattas de just då de behövs som mest. Hur många gånger har du fått försaka något,
Piteå stadsbibliotek. Om Piteå stadsbibliotek Piteås stadsbibliotek är ett allmänt bibliotek som är lokalt utplacerat. Eftersom att biblioteket är hopbyggt.
IF Friskis&Svettis Kalmar Verksamhetsplan
H2000 Branschkunskap – lär känna din bransch Kopiering tillåten © Liber AB 8:1 PRODUKTUTVECKLING.
RAPPORT OM MEDLEMSTAPP OM MEDLEMMAR SOM LÄMNAR SPF SENIORERNA OCH VAD SOM KRÄVS FÖR ATT VINNA TILLBAKA DEM WEBBUNDERSÖKNING , SEPTEMBER
billån betalningsanmärkning
MARKNADSFÖRING Marknadsföring är allt arbete som utförs i ett företag i syfte att föra en vara eller tjänst från producent till konsument.
Svenska dagstidningar står i en brytpunkt
Reklam.
Ungdomarnas medieanvändning
Saco Studentmässa Stockholmsmässan i Malmö 24 november 9-16
Första fasen i säljsamtalet: Kontaktfasen (Läroboken: Kapitel 7)
- Hjärtstartarregistret
Delmoment 1: Rapport över sociala webben
KAPITEL 9 Pris och moms.
KAPITEL 13 Marknadsför rätt.
SÄLJAKTIVITETER SÄLJAKTIVITETER KAN:
Företags-namn Produkter och tjänster
1 1.
Bostadstillägg Pensionsmyndigheten har av regeringen fått uppdraget att öka kunskapen om bostadstillägg och verka för att mörkertalet inom bostadstillägg.
Din företags-broschyr
Tips & trix.
Välkommen till PowerPoint
Bostadstillägg Pensionsmyndigheten har av regeringen fått uppdraget att öka kunskapen om bostadstillägg och verka för att mörkertalet inom bostadstillägg.
De nya svenskarnas röst !
Presentationens avskrift:

Varför är bra hemsidor viktiga för företag?

En hemsida är en av de mest kraftfulla marknadsföringsverktyg ett företag kan ha. Inget annat marknadsföringsverktyg når fler potentiella kunder än bra hemsidor. Men fortfarande ger inte många företagare sina företags hemsidor den uppmärksamhet de förtjänar.

Företag spenderar tusentals kronor på det fysiska utseendet av deras kontor – lyxiga skinnsoffor, tjusiga golv, anpassad belysning, etc. Företagets hemsida däremot, där tusentals besökare kan dyka upp, försummas ofta. Nuförtiden har nästan alla företag en hemsida. Men att bara ha en hemsida är inte tillräckligt. Den måste vara bra.

Vad är en bra hemsida? Innan vi lär oss vikten av att ha en bra hemsida, ska vi först se på vad en bra hemsida är. En bra hemsida: ●Laddar snabbt – Online-användare är otåliga. De kommer inte att vänta på att din långsamma hemsida ska ladda. Omkring 40 procent av online-användare lämnar hemsidor som tar mer än 3 sekunder att ladda.

●Är estetiskt tilltalande – Alla bra hemsidor har en attraktiv karaktär. Färgkombinationer, bilder, typsnitt väljs ut väldigt klokt och noggrant. Dessa saker påverkar besökarnas humör och kan allvarligt påverka hemsidans prestanda. ●Har en perfekt design och layout – Designen och layouten på en hemsida kan bygga eller förstöra verksamhetens trovärdighet. Mer än 90 procent av online- användare citerar design som en anledning till att de inte litar på vissa hemsidor.

●Är lätt att använda – De flesta webbanvändare scannar informationen på en hemsida. De läser inte varje ord. De stannar på hemsidor som är enkla att använda. ●Har bra innehåll – Alla bra hemsidor har hjälpsamt, informationsrikt innehåll.

Bra hemsidor är viktiga eftersom Speglar din professionalism – En bra hemsida reflekterar din professionalism. Om din hemsida ser professionell ut, kommer dina besökare tänka att även du är professionell. En dåligt utformad hemsida visar att du inte tar mycket intresse i din verksamhet och besökarna kommer att uppfatta din verksamhet som medioker.

Mer lokala affärer – Konsumenter söker lokalt på sina smartphones, datorer och tablets. 4 av 5 konsumenter genomför lokala sökningar i sökmotorer. De söker efter information som öppettider, vägbeskrivning till butiken och produkttillgänglighet. Så även om din verksamhet är en tegel och murbruks butik, kan en solid hemsida locka fler kunder till din butik.

Global verksamhet – Din målgrupp kan vara dina lokala kvarter, men internationella kunder kan fortfarande se tilltalande ut. Din hemsida är synlig för alla dina potentiella kunder, över hela jordklotet. Att ha en bra hemsida tillåter dig att utöka din kundkrets till en mycket större publik.

Popularitet på Internet – När människor finner din hemsida användbar, är de mer benägna att komma tillbaka igen. Likaså, när andra hemsidor finner din hemsida värdefull och tycker att den skulle vara till hjälp för deras besökare, ger de en länk till din hemsida från sina egna hemsidor. Besökare på din hemsida ökar med tiden.

Det finns många webbdesignföretag där ute som kan bygga hemsidor. Men att designa bra hemsidor är inte något som alla kan göra. Det är ett stort ansvar som kan vara överväldigande för många nya webbdesigners. Ta hjälp av proffs som är kreativa, erfarna och har solida kunskaper inom programmering.

Caaro är en professionell webbyrå i Stockholm som hjälper företag med en mängd olika branding tjänster. Det erbjuder ett brett utbud av kreativa tjänster, inklusive bra hemsidor, logo design, mobil app utveckling, 2D / 3D animation, visitkort, broschyrer eller någon annan typ av design. Om du letar efter en webbyrå med nyckelordet, webbyrå Stockholm, besök Caaro.se.webbyrå i Stockholmbra hemsidor