Jultallrik Glögg Fridhems pepparkakor Russin Julmust VälkomsttallrikKall tallrik Egen inlagd strömming Egen löksill Egen matjeröra Kallrökt lax Ägg Hembakat.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Måltidsobservationer på Tre Stiftelser
Advertisements

Gästkategorier Logi.
MIDDAGSBUFFÉR Ett trevligt alternativ till sittande middag när man vill hinna umgås med alla LANDGÅNGEN SOS Smör ost och sill, 2 sorter handkavlat knäckebröd.
JULEN.
V ÄLKOMMEN TILL OSS I T OMELILLA !. H ÄR HAR VI ETT BLANDAT SORTIMENT MED NÄRPRODUCERADE OCH EKOLOGISKA PRODUKTER.
Prova Julens Dryckesfröjder! Vi erbjuder en underhållande provning under ledning av erfaren dryckesprovare. Ni får tips och inspiration inför julens högtidsstunder.
Klimatpåverkan från livsmedel
Vårt mål Skapa bra matvanor genom god mat
Kvalitetsnivåer för Måltidsverksamheten i Lerums kommun
Från frukost till kvällsmål.
NKI September 2010 Landstingsservice Kost AB Enkät resultat – Hur smakar maten? Över 500 patienter svarade! Mycket hög svarsfrekvens.
Lite om skolmåltiden i Kungsbacka. Skollunchen 1800 skolluncher under din skoltid 1/3 av dagens näringsbehov.
-Betydelsen av vad du äter och när du äter
Allmänheten om julens mat och dryck S Spendrups: Synovate Temo: David Ahlin Datum:
Vetlanda scoutkår INBJUDAN Föräldrainformation
Växtbutik med visningsträdgård och kafé.
Medvetna skolmåltider
Vid första tanke…. Kan man tro att Sveriges topp 1 är köttbullar & potatis med lingon. Men när du tänker efter riktigt noga tror du den rätten är absolut.
Gemensam upphandling av livsmedel 2009 Klimatet och maten Runt 20 % av utsläppen i Sverige kan härledas till livsmedelskedjan Därtill ska läggas utsläpp.
SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2012 MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v aug Köttbullar och makaronerRaggmunk, keso och sylt v aug Stekt korv.
SKOLMATSEDEL HÖSTTERMINEN 2013 MÅNDAGTISDAGONSDAGTORSDAGFREDAG v aug v aug Köttbullar med makaroner ketchup Sprödbakad fisk med kall.
Vad finns i maten?.
Energigivande näringsämnen
Kost för prestation VästergötlandsFF Örjan Jonsson Västergötlands FF.
JUL-KRISTENDOMEN JULEN FIRAR MAN FÖR JESUS FÖDELSE.
Restaurangkultur: FAMM – de fem aspekterna av måltiden FAAM – eller Five Aspects of Meal Model är en modell som är framtagen av restauranghögskolan Grythyttan.
Lektion 1 Mål med lektionen: -Jag jämför olika måltider och beskriver vilken näring de innehåller samt hur de påverkar ekonomi och miljö. Detta gör vi:
Urval av svenska maträtter Blodpudding med lingonsylt Bruna bönor med fläsk Brännesnuda - soppa där fläsklägg kokas med olika grönsaker Dillkött Falukorv.
Lektion 1 Mål med lektionen:
ERBJUDANDE FRÅN HAVERDALS GOLFKLUBB
Måndag: Ugnsgratinerad falukorv serveras potatismos
Matsedel vecka 38, september
Meny vecka 22 Måndag: Kyckling gryta serveras med bulgur
Matsedel v.9 Måndag: Cowboygryta serveras med bulgur
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag
Tisdag: Nötfärsgratäng med potatis Onsdag: Kycklingsoppa serveras
Föräldraenkät 2017 Förskola
Matsedel vecka 42, Oktober
Meny v.13 Måndag: Pytt i panna serveras med stekta ägg och rödbetor
Matsedel för restaurangerna inom äldreomsorgen
Matsedel vecka 41, 9-15 oktober
”Praktiskövning Skapa ett Flödesschema och lokalisera CCP och beskriv åtgärden som måste tas” Ni ska gör planritning för ett restaurang kök, samt rita.
Matsedel v.33 14/8 Ugnsgratinerad falukorv serveras med paprikapasta
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag
Kvällscafé om psykisk ohälsa 2017
Serviceförvaltningen
Matsedel v.41 Irakisk touch
VÄLKOMNA på AIF:s årsfest!
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Jultallrik kaffestugan Fridhem Sköldinge
Matsedel vecka 49, 4-10 december
Matsedel vecka 46, november
Matsedel vecka 50, december
Matsedel vecka 52, december
Matsedel vecka 1, 1-7 januari
Matsedel vecka 51, december
Matsedel vecka 3, januari
Matcirkeln, tallriksmodellen och näringslära
Meny vecka 1 Måndag: STÄNGT Tisdag: Ugnstekt lax serveras med kokt
Matsedel vecka 4, Januari
Profildokument Uddens förskola rev. Aug 2017
Veckans veg. Broccolibiffar m
Måndag Tisdag Onsdag Torsdag Fredag
JULBORD NYHET! LUNCHÖPPET AFFÄRSLUNCH 11:30 – 13:00
JULKNYTKALAS Toric Center
Kost och träning! Balans Stress
Välkommen till bords Serveras kl. Fredag Lunch: Korv Stroganoff
Sammanställning enkät matdistribution 2018
MORSDAG 26/5 MORSDAGSBRUNCH – MORSDAGSBUFFÉ & 18.00
Presentationens avskrift:

Jultallrik Glögg Fridhems pepparkakor Russin Julmust VälkomsttallrikKall tallrik Egen inlagd strömming Egen löksill Egen matjeröra Kallrökt lax Ägg Hembakat vörtbröd Julknäckebröd Varm tallrik Sylta Leverpastej Prinskorv Hemgjord Janssons frestelse Hemgjorda köttbullar Rödkål Julskinka Kokt potatis Rödbetssallad För endast 225 kr Kaffe och liten kaka efter maten

Hälsolimpa Lantvetelimpa Rågbröd Frallor och mycket mera Under hela december kommer vi att erbjuda bröd bakat i vår stenugn på stenmalet ekologiskt mjöl

Välkomna Önskar Carina och Branko med personal Vi serverar våra uppskattade jultallrikar både för privatpersoner och företag Det som skiljer oss från andra är vår stämningsfulla miljö, vårt hembakade bröd från stenugnen samt hemgjorda produkter tillagade med omsorg och kärlek. Vi förvandlar din vistelse hos oss till en minnesvärd upplevelse. Prata gärna med oss eller ring så berättar vi mer