Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

”Praktiskövning Skapa ett Flödesschema och lokalisera CCP och beskriv åtgärden som måste tas” Ni ska gör planritning för ett restaurang kök, samt rita.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "”Praktiskövning Skapa ett Flödesschema och lokalisera CCP och beskriv åtgärden som måste tas” Ni ska gör planritning för ett restaurang kök, samt rita."— Presentationens avskrift:

1 ”Praktiskövning Skapa ett Flödesschema och lokalisera CCP och beskriv åtgärden som måste tas”
Ni ska gör planritning för ett restaurang kök, samt rita ett flödesschema med de nedanför stående livsmedlen. Powerpointen från förra lektionen finns på hemsidan med förslagsbilder samt det vi diskuterade. - Ni ritar på ett A3 papper - Texten ni skriver ska läggas upp på er hemsida - Jag ska tydligt kunna se vart era CCP är på flödesschemat och hitta de i texten, så kom på ett system som fungerar. Detta skall finnas med i det färdigställda arbetet 1) Förklara och motivera varför det är viktigt att ha ett flödesschema över din verksamhet. 2) Åskådliggör från mottagning till servering och ta ut CCP för följande=> * Vetemjöl som det ska bakas bröd på * Svartrot: förvaring, beredning och tillagning * Lax: förvaring, beredning tillagning * Köttbullar tillverkad av kyld blandfärs * Inlagd sill som ska läggas upp på en buffé * Prinsesstårta till personal fikat Vecka 8


Ladda ner ppt "”Praktiskövning Skapa ett Flödesschema och lokalisera CCP och beskriv åtgärden som måste tas” Ni ska gör planritning för ett restaurang kök, samt rita."

Liknande presentationer


Google-annonser