Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe,

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
Partikelverb hälsa på eller hälsa på?
Advertisements

Sista anmälningsdag är 16 april
PowerPoint laget av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Med glasdörrar på skåpen i köket så ser du genast vad som finns på hyllorna. Det underlättar också att ha en bra och logisk struktur i skåp och lådor,
MÄRKLIGT ! Här är en liten matematisk övning som helt säkert kommer
På väggen bredvid telefonen finns Visaren med stora knappar med foton på. För att ringa lyfter du på luren och trycker på ett foto. Om en knapp blinkar.
PowerPoint av Bendik S. Søvegjarto Koncept, text och regler av Skage Hansen.
Av: Sara, Louise, Moa, Sofija, Marija ♥
1 Liten summering: 1.Adress: ’ För att logga in på wlanet med bibliotekskortet är lösen = ’1111’. Kortnummer står på kortet! 2.Välj ’Admin’
Luncha & lär! BILDSPRÅK.
Reportagets delar Rubrik Underrubrik Ingress Brödtext Mellanrubrik
Hemtrivsel.
FÖRSÄLJNING STORA KIOSKEN Ansvariga: Lördag – Carin och Margaretha Söndag – Carin och Helena Tid:
Mot Vuxenvärlden Level 1.  Man får och kan behålla många kompisar Rena kläder - varför?  Du kommer vara omtyckt av det motsatta könet  Du kommer att.
Tvättstugan Tvättstugan är en gemensam utrymme för människor som bor i flerbostadshus. Enligt Statistiska Centralbyrån tvättar 41% av de som bor i flerbostadshus.
MÄRKLIGT ! Här är en liten matematisk övning som helt säkert kommer
Vad händer på en ort om transportförsörjningen uteblir? Hur påverkar det din verksamhet?
Den magiska dörren.
Den magiska dörren.
På väggen finns både en familjealmanacka och en anslagstavla där man kan skriva upp viktiga saker. I korgen kan man lägga plånbok, nycklar och mobiltelefon.
Vad gör vi idag? Lek 1 Vad händer idag och varför?
Uppstartsmöte – Nya lag 2014 Flickor och Pojkar -09 Ekängens IF 1.
Vad gör vi idag? Lek 1 Vad händer idag och varför?
 Information på hemsidan:   Välj: ungdomslag -> Pojklag -> P99  Träningar:  Måndagar och Torsdag kl.18:00-19:00  Meddela tränarna.
 Information på hemsidan:   Välj: Ungdomslag -> Pojklag -> P99  Träningar:  Tisdagar och Torsdag, tider läggs in i kalendern  Meddela.
Trä symaskin.
Trä symaskin.
Vad gjorde vi förra gången? Nu borde du ha koll på de 16 första begreppen. Öppna begreppslistan på Superhumans & kolla att du kan dem!
Vad är en KATA? katatogrow.com.
Lärande, enligt PUH om hur du kan bli ägare av ditt eget lärande
Lathund PowerPoint 2007 Lathund
Den 20 september 2016Språkcentret/EK Provet i 5002 presentation 5-7 min/ person + diskussion i gruppen i 5-7 minuter.
Senast 10 februari. Regiondalarnas hemsida, klicka på Elevantagningen.
Blue bot. framåt, bakåt, sväng vänster, sväng höger, paus och stopp.  Blue-Bot har sex enkla programmeringssteg:
BILBARNSTOL FÖR ALFABÅR.. Stol kg. Stol 2,5- 10 kg.
Blue bot. framåt, bakåt, sväng vänster, sväng höger, paus och stopp.  Blue-Bot har sex enkla programmeringssteg:
Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe,
Sandviks IK Föräldramöte F08/ Agenda Laget Träningar Match 4/9 Cup ”Tjejsistan” Kommande säsong Föräldragrupp Fika vid matcher Kiosk och bollkalle.
Läs mer på katatogrow.com och battreskola.com KATA i klassrummet Detta bildspel är tänkt att vara en 50-minuters lektion som kan användas med elever för.
Föräldramöte P
Föräldramöte SIF P-06 April 2017.
Inbjudan till poolspel
Och vecka 7 BE LJUD ® BrucElvis
Visning av bildspelet.
FÖRÄLDRAMÖTE BKI SUNNANÅ F03/04.
Startelvan – Rågsved Martin Gustav Nick Rafael Eddy Jack Rahmat Nils
Ange namn och personnummer
Välkomna.
Instruktioner för kiosken i Tungelsta Sporthall
Kvällscafé om psykisk ohälsa 2017
Seminarium 1 – redovisning/bokföring
Kioskinstruktioner Konstgräsplan
Såhär fungerar BABS-maskinen
Fotbollsträning 20 april – Tips o ideér av Håkan Broman.
Instruktioner för kiosken i Tungelsta Sporthall
Fikaförsäljning Tunahallen P-99
Städinstruktion lördag och söndag
Föreläsning 16: Tentan, att förbereda sig…
Renovering av avloppsledning Kommande:
Balsta Café i maj för P96 Balsta Café
Nycklar och växelkassa
Café- och lunchteam Info till alla
Komma igång med Scratch
Såhär fungerar BABS-maskinen
Ni som öppnar Veva upp jalusiet Koka kaffe/tevatten
Christer Olsson Ordförande Timrå IBC
HSB Brf Hamnen i Stockholm, kontakt:
Logga in på din Nacka-sida. Sök på Varbi i sökrutan
Välkommen till Hovås Hockeycafé Följ anvisningarna….
Presentationens avskrift:

Öppningstid Kiosken ska öppnas 30 min innan första matchstart. Så en timme innan matchstart är lagom tid att komma. Förberedelserna med att brygga kaffe, värma korv etc. tar cirka 30 minuter. Nycklar och växelkassa Nycklar och växelkassa finns i det allmänna skåpet i innebandyförrådet. Skåpet finns näst längst bort på vänster sida. Dit har tränare/lagledare nyckel. Lagledaren har koden till låset. Bord I kiosken står ett bord som du tar ut och ställer bredvid luckan. Där kan du ha servetter, kaffetermos, socker, mjölk, tevatten, tepåsar, skedar, muggar, ketchup, senap och bostongurka. Soptunnor Ställ soptunnorna, som finns i kiosken utanför kiosken. Den speciella tunnan för aluminiumburkarna ska också ställas ut. Glöm inte att sätta dit en svart plastsäck först. Instruktioner för kiosken i Tungelsta Sporthall

Under dagen Att tänka på Ha alltid en kanna nybryggt kaffe redo att fylla på med. Fyll även på med tevatten och fikabröd. Torka av det lilla bordet på utsidan emellanåt. Håll undan skräp runt kiosken och i hallen. Fyll på lagret med korv, korvbröd, kaffebröd läsk och godis vid behov. Påfyllnad finns ute i "det andra köket". Gå igenom glasdörrarna och förbi omkl 5-6. Den bruna dörren bredvid nr 7 är ”köket/lagret”: Nyckeln dit finns på knippan. Det är lagom att vara två personer som hjälps åt i kiosken. OBS! Värm inte upp för mkt korv mot slutet av dagen. Blir för mkt svinn. Stängning Stängningstid Kiosken ska hållas öppen 30 minuter efter sista matchens slut. Saknas något? Om något saknas – skriv en lapp och lägg på bänken i kiosken. Inventering Fyll upp med läsk, korv, kaffebröd etc. från förrådet i "det andra köket". Gör en enkel inventering och kontrollera om det finns kaffe, socker, filter, servetter, korv, korvbröd (i frysen), godis med mera.

Infrysning av färskvaror Korv som blir över datummärks och läggs i frysen. Sopor Soporna tas med fr kiosken och nya soppåsar sätts i. Soporna kastas i soprummet. Soprummet ligger hitom vårdcentralen och precis vid lastkajen bakom Tungelsta skolas matsal. Nyckel sitter på kioskknippan. Nycklar och växelskrin Stäng och lås luckan med de två skjutreglarna. Dra ner persiennen och släck. Lås dörren och lägg nycklarna i skrinet. Skrinet lägger du i det allmänna skåpet i innebandyförrådet dit tränare/ledare har nyckel. Koden till skåpet har lagledaren. Skåpet är näst längst in till vänster i innebandyförrådet. Tack för att du ställer upp och gör ett bra jobb för våra barn och ungdomar i Tungelsta IF! Bord och soptunnor Töm och torka av bordet och ställ in den i kiosken. Töm alla soptunnor utanför kiosken. Säcken med aluminiumburkar ställs i "det andra köket". Städning Ställ ner godis etc. på hyllan under bänken. Diska korvgrytan, termosarna och annan disk. Torka av alla ytor och skura kioskens golv. Mer städartiklar finns borta i ”köket”. Kassan Behåll 500 kr i blandade valörer i skrinet. Räkna ihop resten av kassan och fyll i redovisningslappen. Kassan redovisar du till kansliet påföljande vecka (kvällsöppet tisdagar 16-20).