Idrottslyftsansökan i IdrottOnline. Idrottslyftet Idrottslyftet är en satsning på barn- och ungdomsidrott Idrottslyftets medel ska användas till insatser.

Slides:



Advertisements
Liknande presentationer
BAS-M Hur du på ett enkelt sätt administrerar din båtklubbs register.
Advertisements

Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency
STATLIGT LOKALT AKTIVITETSSTÖD
Kommunikationslösning för licensansökningar
Ansökan till SFI steg för steg
Ansökan till Vuxenutbildning steg för steg
Gå in på vår medlems- och anmälningssida Gå in på Hovsta IF hemsida Klicka på medlemsanmälan eller aktivitetsanmälan En sida med en länk.
Idrottslyftet år 5. Att söka Idrottslyftsmedel •Ansökan görs via föreningens hemsida i IdrottOnline Klubb •Klicka på fliken ”Idrottslyftet” •För att kunna.
Naturvårdsverket | Swedish Environmental Protection Agency 1 Det här bildspelet är till för dig som arbetar på Naturvårdsverket och vill ha.
Arbetsflödet i handböckerna HandboksredaktörHandboksansvarig kontrollerar textinnehåll Publiceringsansvarig för handböckerna.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Medlemsregister - grund
Hemsida, Grundutbildning
Ambassadörsutbildning för dig som ska prata om IdrottOnline Version: beta
- en del av svensk idrott
Idrottslyftet 2014.
Mer flygsport till fler! Riksidrottsförbundet har av regeringen fått 500 miljoner kronor för satsningar på idrottens barn- och ungdomsverksamhet i det.
VAD HÄNDER MED LOK-STÖDET? Från manuellt till digitalt Från nu och in i framtiden.
Manual: Att lägga till personer i en grupp. (Tryck på F5 för att se PP-presentationen)
UTBILDARUTBILDNING IDROTTONLINE. Upplägg Vanligaste frågorna i Helpdesk Prioriterade områden bland Utbildningsmaterialet Samtliga föreningar gå över till.
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet Besöks- och leveransadress: Fiskartorpsvägen 15A, Stockholm Telefon växel: E-post:
EKÄNGENS IF NÄRVAROREGISTRERING MEDLEMSHANTERING ADMINISTRATION.
Medlemsregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna lägger upp era medlemmar. Har ni frågor ring Marika Holm på
Licensregistrering SAFF har skapat en förenklad version på hur ni i föreningarna registrerar licenser till era spelare och lag. Har ni frågor ring Marika.
IdrottOnline och mobilapp
Licensmanual 2015 Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser 1.
Idrottslyftsansökan i IdrottOnline
Utbildning Elektroniska blanketter 29-31
IT-chef Riksidrottsförbundet & SISU Idrottsutbildarna
- en del av svensk idrott LOK-stödsansökan Administration.
Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. Klicka var som helst.
Version 1.2 Övningsuppgift Bifoga fil Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
- Administration. IdrottOnline administration nyheter -09 Integration med Tävlingsadministrativa system för Skidor, Friidrott, Orientering. - sept. Förbättringar.
Robert Larsson IT/IS-chef Riksidrottsförbundet & SISU Idrottsutbildarna Bosön,
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till deltagare med läsbehörighet Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version.
Utbildningsupplägg IdrottOnline. Tre olika utbildningsområden IdrottOnline – Hemsida Grund Fördjupning Arbetsrum IdrottOnline – Medlemsregister Grund.
Version 1.2 Övningsuppgift Skriva och justera vårdplan Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.3.
Kommunikationslösning för licensansökningar (KLAS)
Version 1.2 Övningsuppgift Lägg till aktiv deltagare Du ska starta bildspelet för övningsuppgiften. Klicka var som helst för att börja. Version 1.2.
Version 1.11 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen, som visas nedan och klicka på den. Klicka.
Koll - Kompetenskartläggning och medarbetarsamtal inom FFS Lathund för chef.
LOK-Stöd. Kommunalt & Statligt Kommunala & statliga aktivitetsstöd skall redovisas 15 februari resp. 15 augusti Nytt för 2014 – personnummer på alla medlemmar.
BILDSVEP MINA ÄRENDEN BÖRJAR STRAX. Förtydligande Bildspelet visar arbetsgång när du vill se status i ditt ärende. Vad som skett sedan du skickade in.
Idrottslyftet År Den huvudsakliga inriktningen för Idrottslyftet År 5 är att uppmuntra barn- och ungdomsföreningar till aktiviteter och projekt.
RFs app Med RFs app kan ni: Kommunicera - med lag, träningsgrupp eller styrelse via sms och meddelande i appen. Rapportera LOK-stödsaktiviteter -
|UTBILDNING.
Min ansökan. Ansökan . ..
Min ansökan. Ansökan om utbetalning
Avvikelsehantering En säker verksamhet = en säker arbetsmiljö!
Michael Hansson Löfqvist SISU Idrottsutbildarna Stockholm
Lägga in ny identitet och skapa skydd
WEBBORDERGUIDE.
Lathund för administratörer
Vilken roll?.
Våtmarksåtgärder i LONA-registret
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Elevsidan Indras startsida – länk finns på
Så här fyller du i ansökan
Välkommen till handläggarträff!
Elevernas antagningsbesked vid slutantagningen
Validera hjärtstartare i Sveriges Hjärtstartarregister
Presentation av Behörighetsbeställning på webben
Hur registrerar jag mig på vår partnerportal
Svensk idrotts verksamhetssystem
Licensmanual Steg 1-13 visar hur ni ansöker om en licens Steg visar hur ni i efterhand kan kontrollera era licenser.
Lathund Ladoksupport.
Artvise e-Tjänst Artvise - Kunddagar 2019.
Klubbfilialer i MyLCI Vägledning 2018.
Presentationens avskrift:

Idrottslyftsansökan i IdrottOnline

Idrottslyftet Idrottslyftet är en satsning på barn- och ungdomsidrott Idrottslyftets medel ska användas till insatser för att: öppna dörrarna till idrotten för fler barn- och ungdomar och utveckla verksamheten så de väljer att idrotta längre upp i åldrarna. Allt arbete ska utgå från ett jämställdhets- och jämlikhetsperspektiv och genomsyras av riktlinjerna i Idrotten vill.

Svensk idrotts nya verksamhetssystem för kommunikation och administration Idrottslyftsapplikationen

Logga in

Lägga in person i medlemsregistret Välj Medlemsregister

Sök eller lägg in person i medlemsregistret 2. Sök upp medlem Eller lägg in ”Ny medlem” om personen inte finns i registret 1. Välj ”Alla”

Fyll i uppgifter i 4 steg Fullständigt personnummer

Sök person i Åtgärdslistan 1. Välj ”Alla” 3. Sök upp personen på samma sätt som i medlemsregistret 2. Om personen inte har fullständigt personnummer ligger han/hon i Åtgärdslistan

Välj den person som ska ”lyftas” från Åtgärdslistan Klicka på den person som du ska komplettera personnummer på

Tilldela roll 4. Klicka på personen som du ska lägga till en roll på 3. Sök medlem 2. Kontrollera ”Alla” 1. Gå till Medlems-fliken

Lägg till roll Välj roll-fliken Klicka på ”Lägg till roll” och följ instruktionerna

Idrottslyftsfliken

Information från SF Klicka på länken för att göra ansökan -Ordförande och kassör måste vara inlagda i medlemsregistret för att kunna skicka in ansökan till förbundet. Se till att rätt idrott är angiven i rutan

Ansökningsformulär Vissa fält är obligatoriska att fylla i och systemet säger till om man glömt något av dessa

Beskriv projektet

Spara och ansök Vem som helst som har inloggningsmöjlighet på sidan kan fylla i ansökan och spara - Men bara ordförande, kassör och Idrottslyftsansvarig har ”Ansök”-knappen för att kunna skicka in

Status för ansökningar Här hamnar en sparad – ej inskickad ansökan Här hamnar en inskickad ansökan Tillbaks på sin IdrottOnline-sida under Idrottslyftsfliken ser alla som kan logga in föreningens olika Idrottslyftsansökningar och vilken status de har När en ansökan har blivit godkänd av SF:et så hamnar dom också under ”Återrapporter” med koppling till ett rapportformulär som ska fyllas i efter projektets slut Om SF:et önskar mer uppgifter begärs komplettering När föreningen kompletterat hamnar ansökan här Om ansökan inte beviljas Om ansökan godkänns Om ansökan avgränsats av SF:et måste IF acceptera eller avböja

Information om status När ansökan behandlats av SF:et får ordförande, kassör och Idrottslyftsansvarig en automatisk e-post (under förutsättning att e-post är inlagd i medlemsregistret). I detta fall ett önskemål om komplettering Från: Skickat: den 15 oktober :07 Till: Lena Björk (RF) Ämne: Kompletteringskrav Detta e-postmeddelande har skickats till: Pia Ahlgren, Lena Björk, Hej, Er förening Gubbängen/Tallen Idrottsklubb med föreningsnr: 1831 har ansökt om medel från Idrottslyftet hos Svenska Bandyförbundet. Er ansökan måste kompletteras se ansökan. Ärende: 54 Projektnamn: Test 112 Ansvarig för ansökan i er förening är: Pia Ahlgren Idrott: Bandy Kontaktperson på förbundet för frågor kring ärendet är Pia Ahlgren Med vänliga hälsningar Svenska Bandyförbundet Ansökan under status ”kompletteringskrav” finns på föreningens IdrottOnline-sida

Återrapporteringsformulär Återrapporteringen ska relatera till ansökan och här finns direktlänk till den

Skicka in återrapporten Alla som har inlogg på sidan kan fylla i Återrapporten, men bara ordföranden, kassör eller Idrottslyftsansvarig kan skicka in

Status för återrapporter Status för återrapporter ser man på föreningens IdrottOnline-sida under Idrottslyftsfliken