Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Lärande för det 21;a århundrandet Lärande för framtiden KunskapsbyggandeProblemorienterat Egna val IT som verktyg Kommunikation Samarbete.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Lärande för det 21;a århundrandet Lärande för framtiden KunskapsbyggandeProblemorienterat Egna val IT som verktyg Kommunikation Samarbete."— Presentationens avskrift:

1 Lärande för det 21;a århundrandet Lärande för framtiden KunskapsbyggandeProblemorienterat Egna val IT som verktyg Kommunikation Samarbete

2 EngagemangMålorienterat IT som effektivt verktyg Problemorienterat

3 Varför samarbeta på nätet? Tillgängligt för alla alltid. Allas arbete blir synligt. Möjlighet till återkoppling. Möjlighet till diskussion som finns kvar i forum. Möjlighet att nå en verklig publik.

4 Vilket verktyg ska jag välja?

5 Sites i Google Enkelt att skapa och redigera. Enkel samarbetsyta. Synlig för alla, om vi vill! Enkla funktioner som kommentarsfält, blogg och listor.

6 Wikispaces Gemensam samarbetsyta där alla kan bidra. Lätt att administrera. Diskussionsforum. Lätt att följa historik.


Ladda ner ppt "Lärande för det 21;a århundrandet Lärande för framtiden KunskapsbyggandeProblemorienterat Egna val IT som verktyg Kommunikation Samarbete."

Liknande presentationer


Google-annonser