Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka."— Presentationens avskrift:

1 Fröken My

2 My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka och har alltid med mig min virkpåse Lyssnar alltid på spotify i köket som är min favoritplats

3 Som lärare är jag: Tydlig med vad som ska göras, hur det ska göras, när det ska lämnas in Tydlig med vad du har lärt dig, vad du behöver öva mer på och hur det ska gå till Villig att låta er få respons på arbeten – jag tittar gärna på uppgifter under tidens gång och ger en hjälpande hand. Stenhård med deadlines – saker ska lämnas in i tid Noga med att det ska vara ett lugnt klimat när vi arbetar Engagerad och alltid villig att hjälpa er Snäll, lite knasig och oftast glad men det finns vissa saker som gör att lilla My kommer fram……

4 I mitt klassrum Ja Nej Musik i hörlurarna vid tyst arbete om det inte stör och om mobilen ligger i fickan hela tiden Redovisningar görs inför alla i klassen – alla är nervösa och vi övar ihop massor innan. Aktiva klassrum med handupptäckning När någon har ordet är andra tysta och lyssnar Respektera varandras åsikter Arbete sker under tystnad om inget annat sagts Vi hjälps åt och lär av varandra – vi hjälper varandra att lära oss saker. Skratta åt andras åsikter eller missar Göra miner eller ljud Prata under någon annans redovisning, när fröken pratar eller vid arbete Kommentera det någon sagt /gjort ”kan inte” finnas inte – försöka finns alltid!

5 Läxor Jag har få läxor – ett par ”hemmaläxor” som kommer handla om att läsa böcker, läsa kapitel ur vår högläsningsbok och träna inför redovisningar. Jag har en del inlämningar men flesta görs på lektionen. OM man inte arbetar på lektionen eller är sjuk kanske man får arbeta ikapp hemma. Kolla med My och bloggen!


Ladda ner ppt "Fröken My. My Sara Ann Fagerstedt (Nordström) Lilla My föddes den 18 februari 1980 Halvirländska 2 barn (11 och 7) Bor i Spånga i villa Älskar att virka."

Liknande presentationer


Google-annonser