Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Nattvandring på Södermalm. Nattvandrande föräldrar behövs! Södermalms stadsdelsområde samordnar inte längre föräldrar som vill nattvandra på Södermalm.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Nattvandring på Södermalm. Nattvandrande föräldrar behövs! Södermalms stadsdelsområde samordnar inte längre föräldrar som vill nattvandra på Södermalm."— Presentationens avskrift:

1 Nattvandring på Södermalm

2 Nattvandrande föräldrar behövs! Södermalms stadsdelsområde samordnar inte längre föräldrar som vill nattvandra på Södermalm. Men nattvandrande föräldrar behövs. Vi uppskattas av ungdomarna och vi gör skillnad. Vi är vuxna som finns där och bryr oss när någon behöver oss. Tyvärr är vi inte så många idag. Vi behöver bli fler!

3 Nattvandrarna Södermalm är en öppen grupp på Facebook för dig som förälder och vill nattvandra på Södermalm. Vi är några föräldrar som tidigare har nattvandrat som nu tagit initiativ till att samordna Södermalms föräldrar så att det även i fortsättningen kommer att finnas nattvandrare på Söder.

4 Tiderna och samlingspunkten är densamma: Vi har tillgång till västar och samlingslokal där som vanligt. Vi har fortfarande kontakt med fältassistenter och polisens desk, men VI måste ta initiativ och ta ansvar för att denna verksamhet ska fortgå – TILLSAMMANS! Fredagar Kl. 20.30 På Malmen

5 Vilka fredagar blir det nattvandring? Vi kommer att lägga upp events för de fredagar vi kommer att gå ut på vår Facebookgrupp. Förhoppningen är att vi kan fylla alla fredagar till oktober och sedan återuppta nattvandringen i vår igen. Välkommen att nattvandra på Söder! /Åsa Boman, förälder på Högalidsskolan


Ladda ner ppt "Nattvandring på Södermalm. Nattvandrande föräldrar behövs! Södermalms stadsdelsområde samordnar inte längre föräldrar som vill nattvandra på Södermalm."

Liknande presentationer


Google-annonser