Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare."— Presentationens avskrift:

1 Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare klicka var som helst på bilden. Version 1.1

2 Övningsuppgift Byte av enhet. För att inte markören ska döljas under övningen gör följande steg. Ställ markören nedanför denna text och högerklicka med musen. Välj enligt bilden till höger och klicka ’synlig’. Klicka därefter var som helst i bilden för att komma vidare.

3 Du ska byta enhet dvs flytta dig själv till en annan avdelning. Uppe till höger i bilden syns namnet på den som är inloggad. Du befinner dig just nu på avd 4. Till vänster om Vårdavdelning 4 finns ikonen för enhetsväljare. Klicka på enhetsväljaren.

4 Du ska flytta dig till Vårdavdelning 2. Klicka ’Välj’ till höger om Vårdavdelning 2.

5 Du befinner dig nu på vårdavdelning 2. Du ser då ärendena som pågår på avdelning 2. Du kan välja att byta till en annan enhet på ett annat sjuhus/lasarett. Klicka på enhetsväljaren.

6 Klicka ’Se hela trädet’.

7 Klicka på ordet ’Region Skåne’.

8 Klicka på ordet ’Helsingborgs lasarett’.

9 Klicka på ordet ’ Vo Internmedicin’.

10 Klicka på ordet ’Kardiologiska sektionen’.

11 Klicka ’Välj’ till höger om Avdelning 44.

12 Du befinner dig nu på Avdelning 44 på Helsingborgs lasarett. Det finns inga pågående ärende här just nu. Övningen är nu klar. Klicka på ’esc-tangenten’ på ditt tangentbord för att avsluta övningen.


Ladda ner ppt "Du ska nu starta bildspelet för övningsuppgiften. För att göra detta leta upp på din sidan symbolen som visas nedan och klicka på den. För att komma vidare."

Liknande presentationer


Google-annonser