Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Teleborg Centrumskolan Simons PRAO. Grundades 1969, i Växjö De tillverkar och säljer allt inom luftbehandling 180 anställda Exporterar till Europa och.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Teleborg Centrumskolan Simons PRAO. Grundades 1969, i Växjö De tillverkar och säljer allt inom luftbehandling 180 anställda Exporterar till Europa och."— Presentationens avskrift:

1 Teleborg Centrumskolan Simons PRAO

2 Grundades 1969, i Växjö De tillverkar och säljer allt inom luftbehandling 180 anställda Exporterar till Europa och USA

3 Dagboken Måndag Anders och Kevin Monterade Tisdag Kristian Ventilationsaggregat Torsdag Hasse Fläktar Fredag Samma

4 Plus och minus Måndag: + Alla var trevliga - Jag fick göra ett tråkigt arbete Tisdag: + Jag arbetade inte själv och fick göra ett kul arbete. - Torsdag: + Hasse var kul att prata med - Fredag: + Jag fick välja vart jag ville vara -ljg

5 Utvärdering Det var kul och lärorikt att jobba på IV produkt. De hade planerat väl vad jag skulle göra och deras mat var god.

6 Det personliga brevet Konstruktör Teknikprogram


Ladda ner ppt "Teleborg Centrumskolan Simons PRAO. Grundades 1969, i Växjö De tillverkar och säljer allt inom luftbehandling 180 anställda Exporterar till Europa och."

Liknande presentationer


Google-annonser