Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vecka 46. Nu har hösten kommit på allvar, vantar och mössor har kommit på. I dagarna delar vi ut vår ”jullapp” om ev. ledighet under julen och snart börjar.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vecka 46. Nu har hösten kommit på allvar, vantar och mössor har kommit på. I dagarna delar vi ut vår ”jullapp” om ev. ledighet under julen och snart börjar."— Presentationens avskrift:

1 Vecka 46. Nu har hösten kommit på allvar, vantar och mössor har kommit på. I dagarna delar vi ut vår ”jullapp” om ev. ledighet under julen och snart börjar vi öva luciasångerna. På tisdagen hade hela förskolan miniröris” tillsammans ute på gården. Vi har börjat göra en äppletavla där barnen spikar spik och tränar sin motorik. Idag torsdag har vi startat ett mask – akvarium, för att lära oss mer om hur maskarna lever, bor och arbetar i komposten. Detta tillhör vårt ”Grön Flagg” arbete.På fredag är pedagogerna på seminarium i Lund, då arbetar våra vikarier Mona Persson och Josefine Thörn på avdelningen. Denna veckan har vi en praoelev från Liljeborgsskolan som heter Emma. Här kommer bilder från vårt ”drop- in” i måndags och tack för besöken.

2

3 Från ”Läroplan för förskolan Lpfö 98”: 2.4 FÖRSKOLA OCH HEM, Förskolans arbete med barnen ska ske i ett nära och förtroendefullt samarbete med hemmen.


Ladda ner ppt "Vecka 46. Nu har hösten kommit på allvar, vantar och mössor har kommit på. I dagarna delar vi ut vår ”jullapp” om ev. ledighet under julen och snart börjar."

Liknande presentationer


Google-annonser