Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vi på EBA erbjuder kunder allt från Bungee jump till en äventyrshelg EBA gör lagstärkande helger för andra företag.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vi på EBA erbjuder kunder allt från Bungee jump till en äventyrshelg EBA gör lagstärkande helger för andra företag."— Presentationens avskrift:

1

2 Vi på EBA erbjuder kunder allt från Bungee jump till en äventyrshelg EBA gör lagstärkande helger för andra företag

3 Vi började för 5 år sen med EBP. Vi erbjuder kunder ett bra äventyr med paintball EBP växte snabbt och bliv EBA Eight Ball Adventure

4 Vi presenterar nyheten Äventyrshelger, där man får lära sig hur man överlever olika situationer i vildmarken. I marknadsföringen av denna kommer vi att använda oss av olika sociala medier.

5 Facebook – här kan våra kunder följa våra aktiviteter. Vi kommer även att presentera en tävling. Wordpress/Blogspot – här kommer vi att berätta om och visa vad som hänt på Äventyrshelgen. Vi kommer även att ha uppdateringar avseende tävlingen.

6 Twitter – Här kan man följa äventyrshelgen i korta kontinuerliga uppdateringar. Vi lägger även upp specialerbjudanden och berättar om tävlingen. Vårt twitterkonto är kopplat till Facebook så att uppdateringar visas i båda medierna. Youtube – här lägger vi upp korta klipp från Äventyrshelgen och tävlingen.

7 På äventyrshelgen lär sig kunder allt de behöver att överleva olika situationer i vildmärken Vi har även en turnering med paintball där man i ett lag kan spela och vinna ett pris Priset är att det vinnande laget får en äventyrshelg helt gratis


Ladda ner ppt "Vi på EBA erbjuder kunder allt från Bungee jump till en äventyrshelg EBA gör lagstärkande helger för andra företag."

Liknande presentationer


Google-annonser