Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

482 pennor insamlades på Sannarp under 10 dagar i december 2007 - För oss en symbolisk gest av solidaritet och betydelsen av utbildning.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "482 pennor insamlades på Sannarp under 10 dagar i december 2007 - För oss en symbolisk gest av solidaritet och betydelsen av utbildning."— Presentationens avskrift:

1 482 pennor insamlades på Sannarp under 10 dagar i december 2007 - För oss en symbolisk gest av solidaritet och betydelsen av utbildning

2 Under min resa till Kenya i Feb 08 överlämnades pennorna och en del annat, efter en timme av sång och dans, som finns på film….

3 Mitt namn går I god för att sponsringen når rätt händer! GOD JUL - Din julklapp sponsrar sista årets skolavgift för TERESIAH KIHUYU Att dela med sig av det vi har blivit givna i Sverige till en människa, en ung tjej med möjligheter att lyckas ta sig ur fattigdomens gissel genom fullgjord utbildning är ett sätt att visa julen sanna anda…. Sponsrings belopp: En julhälsning….. …………………………………… ……………………………………… ….………………………………… Jag vill ha: Filmen från Kenya (DVD) Julkort (broschyr) Jag önskar dig en riktigt god jul Mvh Hans Strandberg


Ladda ner ppt "482 pennor insamlades på Sannarp under 10 dagar i december 2007 - För oss en symbolisk gest av solidaritet och betydelsen av utbildning."

Liknande presentationer


Google-annonser