Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

 Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: " Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening."— Presentationens avskrift:

1  Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening

2 Vision 2013 Ludvika HF skall vara kommunens största ungdomsförening och erbjuda möjlighet att utvecklas till elitnivå

3 Verksamhetside´  Ludvika HF skall bedriva handbollsverksamhet för barn- och ungdomar i form av träning och matcher för att kunna ge dem en meningsfull fritid.  Vi skall ha utvecklingslag för herrar och damer.  Vi skall genomföra utbildningar för spelare, aktivitets- och organisationsledare för personlig utveckling och för att få en väl fungerande organisation med väl utbildade tränare.  Vi skall ha en stark gemenskap med ett socialt engagemang där kamratskap, glädje och lagarbete står i fokus.”

4 Ludvika Handbollsförenings gemensamma värdegrund  LHF skall präglas av kamratskap, ärlighet och föreningskänsla. Alla ”LHFare” dvs. ledare, spelare och föräldrar skall vara goda förebilder för andra och skapa en god handbollsmiljö. Alla LHFare är ambassadörer för föreningen och Ludvika både på och utanför planen.  Vi inser att alla LHFare är lika viktiga för att skapa en god föreningskänsla  Vi inser att alla utvecklas i sin takt och alla gör sitt bästa  Vi sköter skolan och gör våra läxor  Vi lyssnar på ledarna, på och vid sidan av planen  Vi kommer med idéer, lösningar och lyssnar samt respekterar andras åsikter  Vi sköter kroppen och är klara i knoppen  Vi tänker på vad vi säger både på och utanför planen  Vi kommenterar inte domarens beslut  Vi är raka och ärliga och håller vad vi lovar  Vi kommer i tid eller hör av oss i god tid om vi får förhinder  Vi håller ordning på vår utrustning  Vi uppmuntrar och sporrar varandra och delar med oss av kunskaper och frågar lagkamrater, tränare och kollegor om råd.

5 Mål Att:  utveckla spelare från handbollsskolan och vidare genom skolåren genom att bilda handbollslag i varje åldersklass med hjälp av aktiv medverkan från föräldrar, ledare och tränare.  vara en brett arbetande ungdomsförening i handboll med verksamhet som innehåller både idrottsliga och sociala verktyg.  rekrytera tränare och ledare så långt som möjligt inom den egna föreningen.  våra ledare skall ha hög kompetens och utbildning.  ha framgång på planen och uppmuntra våra spelare till att ha en attityd att vilja vinna. Att vinna är att vilja förbättra sig, att göra sitt bästa, vilket innebär att vi inte nödvändigtvis kommer att vinna alla matcher, vilket betyder att vi skall kunna hantera både framgång och motgång.  få hela familjen engagerad.  leva efter den policy som föreningen fastställt i separata dokument.

6

7 LHF växer rejält  ~40% ökning av antalet spelare. Nu över 200.  11 träningsgrupper, 3 mjuhandbollsgrupper plus I-valsprogram  Halltider begränsar verksamheten (26,5 h/v)

8 Jättekul att det går bra för våra lag både på pojk och flick sidan. Ingen toppning! Trots det dominerar de distriktet. Men skenet bedrar. Du utvecklas inte om du inte får möta lag i matcher där det tar emot. LHF måste söka motstånd längre söderut.

9 LHF sätter Ludvika på kartan!!!! Seriespel 2009/2010

10 LHF sätter Ludvika på kartan!!!! …och naturligtvis i det normala serie spelet i regionen …plus spel i mellansvenska serien 2009/2010

11 Hur gick det där till??? Vi satsar på bredd och hamnar i eliten! Hur gick det där till??? Vi satsar på bredd och hamnar i eliten! LHF sätter Ludvika på kartan!!!! LHF P95 tog sig till steg 4 och tillhör top20 i Sverige. Föreningar som Hammarby IF snurrades upp. Alla LHFs P95 var med och spelade!!!

12


Ladda ner ppt " Sedan 1956  200 st aktiva spelare i 14 lag  en förening för både pojkar och flickor Ludvika Handbollsförening."

Liknande presentationer


Google-annonser