Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Ekologisk hudvård Av Josefine Willman Varför Ekologisk hudvård? Den naturkosmetiska hudvården är en växtbaserade hudvård. Det finns idag flera fina märken.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Ekologisk hudvård Av Josefine Willman Varför Ekologisk hudvård? Den naturkosmetiska hudvården är en växtbaserade hudvård. Det finns idag flera fina märken."— Presentationens avskrift:

1

2 Ekologisk hudvård Av Josefine Willman

3 Varför Ekologisk hudvård? Den naturkosmetiska hudvården är en växtbaserade hudvård. Det finns idag flera fina märken som arbetar med ren vegetabilisk hudvård av hög kvalité. Alla märken har sin speciella doft, syn och stil på hudvård. Men det finns en gemensamma nämnare och i grunden gemensam syn på hur man använder produkterna bäst. Här kommer lite tips på hur man kan använda produkterna och hur man på ett enkelt sätt kan gruppera in hudvården i 3 faser.

4 Rengörande fasen Den rengörande fasen är den viktigaste. Att rengöra sin hud oavsett om man använder krämer eller smink gäller det för alla. Alla utsätts vi för mer eller mindre föroreningar, vi svettas alltid lite, sitter i syrefattiga rum, petar och pillar oss i ansiktet. Rengöring bör alltid göras på kvällen (i vissa fall på morgonen) Tips på rengöring: Rengöringsmjölk Rengöringsskum Rengöringskräm Ansiktsvatten Rengöringsolja Peeling Använd gärna tvättsvampar.

5 Vårdande Fasen Den vårdande fasen är de produkter som ska ge vård och förändring vid hudproblem eller om huden känns trött. De vårdande produkterna ska hjälpa huden att läkas, byggas upp, reparera cellskador och få näring, vilket är lämpligaste på kvällen innan läggdags. Vårdade produkter: Ansiktsolja Ansiktsmask Lermask Fuktmask Krämmask

6 Skyddande fasen Den skyddande fasen är den delen av den vardagliga hudvården som ska ge ett visst skydd mot de yttre faktorerna som kan påverka huden. Tex i arbetsmiljö, datorer, sol, vind, vatten, avgaser, att man pillar och petar sig i ansiktet och allt annat som hör dagen till. Skyddande produkter: Ansiktskräm Solskydd Foundations och make up

7 Värt att tänka på: Huden är en spegel av Ditt inre


Ladda ner ppt "Ekologisk hudvård Av Josefine Willman Varför Ekologisk hudvård? Den naturkosmetiska hudvården är en växtbaserade hudvård. Det finns idag flera fina märken."

Liknande presentationer


Google-annonser