Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Hälso väg ledare Hälsoväg ledning Catrine Kostenius Doktor i Hälsovetenskap Utbildningsledare Hälsovägledarprogrammet.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Hälso väg ledare Hälsoväg ledning Catrine Kostenius Doktor i Hälsovetenskap Utbildningsledare Hälsovägledarprogrammet."— Presentationens avskrift:

1 Hälso väg ledare Hälsoväg ledning Catrine Kostenius Doktor i Hälsovetenskap Utbildningsledare Hälsovägledarprogrammet

2 Hälsovägledare Vill du vägleda människor till god hälsa som: * Privattränare (PT) * Kostrådgivare * Massör * Mental tränare Då är yrket Hälsovägledare ett klokt val!

3 Hälsovägledare Utbildningen som förenar hälsofrämjande teorier med praktisk hälsovägledning. En 3-årig distansutbildning med inneveckor i Luleå. Målet - en kandidatexamen i hälsopromotion gångbar i Sverige och utomlands.

4 Utbildningsplan 2012-2015

5 En Hälsovägledare tillhands för alla En Hälsovägledare på varje Hälsocentral Hälsovägledar-visionen

6 Vilka behov behöver en Hälsovägledare möta i framtiden? Vilka utvecklingsmöjligheter finns för Hälsovägledarprogrammet?

7 Extern representant i programrådet för Hälsovägledarprogrammet Representera sin egen verksamhet och vara ett bollplank för utbildningsledare, lärare och studenter i den fortsatta utvecklingen av Hälsovägledarprogrammet. Detta sker genom: …att delta i en programrådsdag per år som är förlagt i början på vårterminen. Under dagen berätta om sin verksamhet, få information om programmets upplägg och diskutera den pågående programutvecklingen. … möjlighet (valfritt) att vara med i jurygruppen som utser bästa "Hälsoprojekt" som vinner pris och får ta emot detta vid examenshögtiden "Islossning" vid LTU. Då deltar man på projektpresentationerna med efterföljande beslutsmöte som brukar ligga i maj månad. …möjlighet (valfritt) att delta i satsningen "Karriär: Hälsovägledare" genom att komma in i någon av programmets kurser och föreläsa/berätta om den egna verksamheten och kopplingen till hälsofrämjande arbete. Önskvärt är att ha uppdraget i 3 år för att kunna följa en studentgrupp från start till examen. Extern representant i programrådet för Hälsovägledarprogrammet Representera sin egen verksamhet och vara ett bollplank för utbildningsledare, lärare och studenter i den fortsatta utvecklingen av Hälsovägledarprogrammet. Detta sker genom: …att delta i en programrådsdag per år som är förlagt i början på vårterminen. Under dagen berätta om sin verksamhet, få information om programmets upplägg och diskutera den pågående programutvecklingen. … möjlighet (valfritt) att vara med i jurygruppen som utser bästa "Hälsoprojekt" som vinner pris och får ta emot detta vid examenshögtiden "Islossning" vid LTU. Då deltar man på projektpresentationerna med efterföljande beslutsmöte som brukar ligga i maj månad. …möjlighet (valfritt) att delta i satsningen "Karriär: Hälsovägledare" genom att komma in i någon av programmets kurser och föreläsa/berätta om den egna verksamheten och kopplingen till hälsofrämjande arbete. Önskvärt är att ha uppdraget i 3 år för att kunna följa en studentgrupp från start till examen.


Ladda ner ppt "Hälso väg ledare Hälsoväg ledning Catrine Kostenius Doktor i Hälsovetenskap Utbildningsledare Hälsovägledarprogrammet."

Liknande presentationer


Google-annonser