Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

FORWARDSSPEL. MÅLSKYTTE Quick release - Kunna skjuta så snabbt som möjligt. - Både med mottagning och direkt. - En väldigt viktig detalj i modern hockey!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "FORWARDSSPEL. MÅLSKYTTE Quick release - Kunna skjuta så snabbt som möjligt. - Både med mottagning och direkt. - En väldigt viktig detalj i modern hockey!"— Presentationens avskrift:

1 FORWARDSSPEL

2 MÅLSKYTTE Quick release - Kunna skjuta så snabbt som möjligt. - Både med mottagning och direkt. - En väldigt viktig detalj i modern hockey! Riktningsförändring - Åk ”runt” pucken istället för att dra den med dig med klubban. (forehand) - Det gör att du får en längre sidledsförflyttning och gör det svårare för motståndaren och målvakten.

3 SPELET FRAMFÖR DET OFFENSIVA MÅLET Skymning och styrning - ”Tänk som en målvakt” - Placera dig framför målvakten och var redo för styrning och returer. - Du kan även agera ”hög skymmare” en bit framför målvakten både stillastående eller genom att åka förbi vid skottögonblicket. Var redo för returer - Driv mot mål och var redo för returer. - Ha klubban i isen, var inte för nära målet.

4 TÄCKA SKOTT - ”Ligg” i skottlinjen. - Du behöver inte vara högre upp än toppen på cirkelkanten för att täcka hela målet. (om du är tät) - Om du är för nära skytten är det lätt för han/hon att skjuta ”runt” dig. - Ståendes - Ett knä - Två knä - Liggandes - Flamingo/hoppa

5 BACKCHECKING - Åka i full fart - Räkna in och backchecka smart


Ladda ner ppt "FORWARDSSPEL. MÅLSKYTTE Quick release - Kunna skjuta så snabbt som möjligt. - Både med mottagning och direkt. - En väldigt viktig detalj i modern hockey!"

Liknande presentationer


Google-annonser