Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

VPTSLIGAN 2014 Vpts ligan är en liga som skapades av framför allt 2 orsaker, det ena var ett sätt att ”öka” prispengarna utan att belasta hästen med höga.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "VPTSLIGAN 2014 Vpts ligan är en liga som skapades av framför allt 2 orsaker, det ena var ett sätt att ”öka” prispengarna utan att belasta hästen med höga."— Presentationens avskrift:

1

2 VPTSLIGAN 2014 Vpts ligan är en liga som skapades av framför allt 2 orsaker, det ena var ett sätt att ”öka” prispengarna utan att belasta hästen med höga prissummor, då vpts redan nu har relativt höga prissummor i sina lopp. Det andra var att försöka få fler att starta på alla heldagar i regionen. Det fanns endast en regel och det var att du var tvungen att starta på alla banors heldagar för att vara kvalificerad. Det räckte alltså inte med att starta på Färjestad och Årjäng men inte vara med på Åmål. Poängen delades ut i skalan 6-5-4-3-2 och 1p till alla odiskade hästar. Bra eller dåligt? Förslag på ändringar?

3 VPTS LIGAN KAT A 1.Smedens Ganster27p 2.Hilda III26p 3.Smedens General20p 4.Emmeros Alladin17p 4. Sverkertorps Tenor17p

4 VPTS LIGAN KAT B 1.Palmbackens Under 28p 2.Lordi20p 3.Micklo Nick17p 4.Viktor Leaf14p 5.Troll Twix13p

5 SPONSORLIGAN Sponsorer behövs för att vi ska kunna behålla den höga nivå som är på vår verksamhet. Höga prispengar, fina täcken, pokaler och ligor. Roliga medlemsaktiviteter, tömkörningar, föreläsningar osv.

6 SPONSORLIGAN Därför skapade vi förra året sponsorligan, som skulle bli en liten morot för våra medlemmar att hjälpa till att skaffa sponsorer till våra lopp. I år kommer vi att arrangera ca 70 lopp och vårt mål är att ha sponsorer till samtliga. Och det är upp till oss alla att detta blir möjligt!

7 SPONSORLIGAN ÅRETS VINNARE AV ETT PRESENTKORT PÅ 1500KR ÄR………

8 SPONSORLIGAN Färjestad Elin & Ebba Wiberg!

9 SPONSORLIGAN Årjäng Anjela Smedhult!

10 SPONSORLIGAN Åmål Matilda Johansson!

11 TACK FÖR TRAVÅRET 2014


Ladda ner ppt "VPTSLIGAN 2014 Vpts ligan är en liga som skapades av framför allt 2 orsaker, det ena var ett sätt att ”öka” prispengarna utan att belasta hästen med höga."

Liknande presentationer


Google-annonser