Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi. Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi. Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi."— Presentationens avskrift:

1

2 Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi

3 Affärsidé Att som rikstäckande aktör med gemensam profil, erbjuda huvudsakligen företag och affärsresenärer den mest effektiva lösningen för taxitransporter.

4 Bäst täckning i Sverige!
Vi är stabila och trygga taxibolag över hela landet som gått samman i ett gemensamt bolag för att erbjuda dig som kund det där lilla extra. Vi finns från Kiruna i norr till Malmö i söder. Nu kan du resa kontantlöst i hela Sverige med Sverigetaxi! Inget krångel med betalning i bil och du kan få alla dina resor på en faktura. Superenkelt och perfekt för dig som är affärsresenär ansök om konto direkt på vår hemsida

5 Ett brett utbud för Dig som reser i tjänsten
Förbeställd Taxi, Flyg & Tåg Direktbeställd Taxi Flygtaxi Taxi t Tåget Taxi Resebyrå, Självbokning Telefon,Web, App Debitering; Faktura, Resekonto, Kreditkort Flygtaxi, Taxi till tåget Sverigetaxi Förbeställd taxi som bokas via resebyrån eller genom självbokning på Det bästa sättet att fortsätta resan på plats. Bokas via webb, app eller telefon. Smidigaste och tryggaste sättet att resa från flygplatsen eller tågstationen. Möjlighet att åka kort och kontantlöst. Ankomstbevakning och resegaranti är unikt för detta bokningsätt. Unika helhetslösningar Alltid kontant och kortlöst. Styrning av betalningen till samma faktura. Möjlighet att boka delad taxi, bästa miljöalternativet till lägsta pris. Resestatistik för hela transporten. SAS Eurobonuspoäng på samtliga transporter.

6 Sverigetaxikonto Nu kan ni resa kontantlöst på ett 70 tal orter i Sverige! Inget krångel med betalning i bil. Ni kan istället få alla era resor på en faktura. Superenkelt och perfekt för er som är affärsresenärer. Vi är flexibla och försöker alltid hitta den betalningslösning som passar er bäst. Vi erbjuder kort- och kontolösningar, direktfakturering eller via reskonto. Vi samarbetar med Flygtaxi och Taxi till tåget och erbjuder marknadens kanske bästa tekniska lösningar för ett smidigt bokande/resande. Skapa ditt konto på Genom det enkla gränssnittet administrerar ni sedan själva era resenärer, enkelt när någon slutar eller börjar. Ni ha möjlighet att lägga in projektkoder och avdelningar för att enklare kunna styra era fakturor. Boka sedan enkelt via webb, app eller rikstäckande telefonnummer.

7 Bokning Enkla och smidiga bokningsvägar vare sig ni är hemma eller på resande fot. Rikstäckande telefonnummer. Ni behöver bara komma ihåg ett telefonnummer var ni än befinner er från Haparanda i norr till Ystad i söder. Ring och säg var du är så kommer ni direkt till beställningscentralen. App För Iphone eller Android finns Sverigetaxi-appen för nedladdning. Koppla kontot och res kontant och kortlöst. Men det är enkelt att välja att betala i bil om ni reser privat. Fungerar både för förbeställning och om ni vill åka direkt. Webb Det enklaste sättet att boka om ni skall göra fler bokningar samtidigt. Gå in på Kan kopplas till konto för kontant och kortlös resa.

8 Eurobonus Nu kan Du tjäna Eurobonus-poäng på resor med Sverigetaxi!
Sverigetaxi är anslutet till SAS Eurobonus. Detta innebär att Du kan tjäna Eurobonus-poäng på Dina taxiresor. Som resenär tjänar Du 35 Extrapoäng vardagar kl samt 50 Extrapoäng övrig tid. Registrera ditt Eurobonus-nummer på och börja tjäna bonuspoäng direkt. Allt som behövs sedan är att du bokar via vår webbokning eller vår app så kommer poängen in automatiskt.


Ladda ner ppt "Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi. Vision Vi bygger Sveriges landslag i taxi."

Liknande presentationer


Google-annonser