Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Upplev ren dansglädje! Lär dig dansa salsa eller njut av en häftig dansshow. Vi skräddarsyr kurser och shower efter Era önskemål. Vi ger Er Salsaklasser.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Upplev ren dansglädje! Lär dig dansa salsa eller njut av en häftig dansshow. Vi skräddarsyr kurser och shower efter Era önskemål. Vi ger Er Salsaklasser."— Presentationens avskrift:

1 Upplev ren dansglädje! Lär dig dansa salsa eller njut av en häftig dansshow. Vi skräddarsyr kurser och shower efter Era önskemål. Vi ger Er Salsaklasser Shower Glädje På Företagsfesten Kick-off Konferens Evenemang Möhippor/Svensexor Privatlektioner Vi är ett äkta salsapar som vunnit tävlingar både i Sverige och utomlands. Vi har deltagit i TV i Sverige och i Chile. Våra klasser och shower genomsyras av glädje, fart & rytm. För information och bokning Kontakta Martin & Marie-Michèlle Ask tfn: 0701 859082, e-mail: ask4salsa@askarna.se

2 Salsakurs och show på personalfesten Vill ni lära chefen att leda på ett bra sätt? Salsa är något som förenar. Samtidigt som det är väldigt roligt och socialt. Krydda till personalfesten med en häftig salsashow med en efterföljande intensivkurs i salsa. Vi skräddarsyr salsakurser och shower till Er personalfest, kick-off eller konferens. Det vore väl kul att dansa skjortan av kollegorna? För information och bokning Kontakta Martin & Marie-Michèlle Ask tfn: 0701 859082, e-mail: ask4salsa@askarna.se

3 Salsakurser på gym Idén med salsakurser på gym är något vi med framgång praktiserar. Vi har märkt att det finns ett stort dansintresse bland gymmedlemmar, ett intresse de kanske inte realiserat förut. Fördelen med att vi kommer till gymmet och har kurs är att det blir i en miljö där deltagarna känner sig hemma. Vi får också ofta höra att deltagarna tycker det är så roligt att de kan göra något tillsammans med sin partner, kompis eller syskon. Att låta icke-medlemmar delta i kurserna medför också att gymmet kan passa på att knyta till sig nya medlemmar. Konceptet grundar sig på att gymmedlemmarna betalar en kursavgift, utöver terminsavgiften, för att delta i kursen. Hur vi sedan delar upp inkomsterna diskuterar vi fram, men det är något vi båda kommer att tjäna på. Upplägget och kurspriset är något vi kan anpassa efter Era önskemål. Här kommer ett förslag: Kursens längd: 6 x 75 min, 1 gång i veckan (per gym) Kurspris: 600 kr Det går bra att anmäla sig ensam eller parvis. Efter avslutad grundkurs kan en fortsättningskurs startas parallellt med en ny grundkurs. Rabatt för gymmedlemmar kan tillämpas. Om det visar sig bli ojämn fördelning mellan könen kan rabatt tillämpas om man anmäler sig parvis. Hur vi gör med administration och reklam för kursen kan vi diskutera. Vi kommer till Er och bidrar med vår salsakompetens, rytm och glädje.


Ladda ner ppt "Upplev ren dansglädje! Lär dig dansa salsa eller njut av en häftig dansshow. Vi skräddarsyr kurser och shower efter Era önskemål. Vi ger Er Salsaklasser."

Liknande presentationer


Google-annonser