Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Industritekniska programmet!

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Industritekniska programmet!"— Presentationens avskrift:

1 Industritekniska programmet!

2 Svets och svarv!

3 Folk gör en order och vi fixar och får fika som tack!

4 Praktisera i 3:an!

5 Efter examen kan du få jobb som t.ex.
CAD-Tekniker. Designer/Konstruktör. Produktutvecklare. Ingenjör. Processoperatör. Svetsare. Flygmekaniker. Logistik. Rymdforskning. Marknadsföring. CNC-operatör. Olika Laboratoriejobb blir möjliga. Miljövårdsingenjör. Verktygsmakare. Programmerare. Och många mer olika jobb!

6 Här är Bandsåg, plåtsax, CNC-Maskin och Stans!

7 Eleverna tycker det här är roligt, och får mer arbetsvilja pga det.

8 Tjäna bra med pengar och få jobb på en gång!
Man får mellan kr till kr per månad, efter skatt. Man får jobb nästan på direkten. Dom skriker efter mer industri folk, särskilt tjejer. Då det nästan inte finns några tjejer som utbildar sig inom industri linjen!

9 Mattias! Varför valde du att gå industri?
För att det är bra bred utbildning, lätt att få jobb och jag vill bli svetsare i Norge! Plus att man får bra med pengar i lön! Jag valde Torsbergs gymnaiet för att det fanns så mycket maskiner, så man får bredare val till vad man väljer att jobba med i framtiden!

10 Pontus! Varför valde du att gå industri?
Jag bytte till industri linjen, för att det är en bra utbildning och man tjänar bra med pengar! För det är mycket företag som söker nya anställda så man får jobb snabbt, och det är en yrkesförberedande linje så man behöver inte plugga vidare om man inte vill!

11 Ruben! Varför valde du att gå industri?
För att stå i en verkstad och jobba är det bästa jag vet! Jag funderar på att bli svetsare men det är så mycket att välja emellan, plus att man får jobb på en gång genom denna linjen!

12 Sanna! Varför valde du att gå industri?
För man fick så många val genom den här linjen och det kändes bra, plus att man får en väldigt bra lön! Jag valde Torsbergs gymnasiet för att det fanns både svets och svarv där, och då får man en bredare utbildning när man tar examen! Jag vill bli CNC-operatör i framtiden!

13 Välkommen till Industritekniska programmet!


Ladda ner ppt "Industritekniska programmet!"

Liknande presentationer


Google-annonser