Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tycker Du att Norrköpings kommunfullmäktige ska stödja, att enskilda socialdemokratiska politiker, ska kunna traska upp till bygglovkontoret och förneka.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tycker Du att Norrköpings kommunfullmäktige ska stödja, att enskilda socialdemokratiska politiker, ska kunna traska upp till bygglovkontoret och förneka."— Presentationens avskrift:

1 Tycker Du att Norrköpings kommunfullmäktige ska stödja, att enskilda socialdemokratiska politiker, ska kunna traska upp till bygglovkontoret och förneka redan givna bygglov ?? Nästa

2 Kommunstyrelsens tidigare ordförande i Kvillinge kommun, Enar Wahlund, gick 1988 upp till dåvarande bygglovchefen Bengt Johansson. Han förklarade att Klas Adsells bygglov, för uppställning av husvagnar inte skulle gälla längre. Det ska jag fixa sa Bengt Johansson. Naturligtvis är det en rättighet för oss socialdemokrater, att plötsligt förbjuda en verksamhet,?? För att tillgodose den nya blommans önskningar !! Blomman var Wahlunds dam, vad jag har förstått. Hon har svårt att se mig i ögonen i dag!! Tycker Du att vi socialdemokrater ska ha det privilegiet, att kunna få bygglovkontoret, att förneka grannens redan beviljade bygglov. JA Jag vill rösta om det Klicka för att svara på frågan!

3 Anser vi socialdemokrater i Norrköping, att detta är en socialdemokratisk rättighet. JA Jag vill rösta om det ! Klicka för att svara på frågan!

4 Är det här vad vi kallar för demokrati ? Klas Adsell för statistik över vad vi tycker!! JA NEJ Klicka för att svara på frågan!

5 BRA! Då har Du rätt inställning. Med vänlig hälsning Vladimir Putin Skicka svar Du skickar automatiskt in ditt svar genom att klicka nedan.

6 Tack för ditt svar. Du kan räkna med fler förtroendeposter, men sannolikt bara för socialdemokraterna, möjligtvis miljöpartiet och vänstern, som stödjer socialdemokraterna i den här frågan. Avsluta


Ladda ner ppt "Tycker Du att Norrköpings kommunfullmäktige ska stödja, att enskilda socialdemokratiska politiker, ska kunna traska upp till bygglovkontoret och förneka."

Liknande presentationer


Google-annonser