Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Oscars portfolio MÅLGRUPP Den primära målgruppen är arbetsgivare för Oscar. Han utbildas till medieingenjör och kommer antagligen att arbeta inom något.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Oscars portfolio MÅLGRUPP Den primära målgruppen är arbetsgivare för Oscar. Han utbildas till medieingenjör och kommer antagligen att arbeta inom något."— Presentationens avskrift:

1 Oscars portfolio MÅLGRUPP Den primära målgruppen är arbetsgivare för Oscar. Han utbildas till medieingenjör och kommer antagligen att arbeta inom något tekniskt. Därför är det viktigt att hans portfolio har en modern design som kan uppskattas i branschen. En typisk arbetsgivare uppskattar jag vara en man eller kvinna i 20-50 års ålder med eventuell kunskap i samma bransch. Portfolion måste vara attraktiv för denna målgrupp. Som sekundär målgrupp föreställer jag mig bekanta och vänner till Oscar som annars bara är intresserade av att se hans portfolio. STRUKTUR Biografi – Hobbyn Utbildning – Specialkunskaper Arbetsprover – Webbplatser – Ljud, video, bilder Bildgalleri Kontaktuppgifter Länkar Utskriftsvänlig CV Designönskemål: Inga skrikiga färger Toppnavigering ”Någo siisti” (ganska fria händer)

2

3

4

5

6


Ladda ner ppt "Oscars portfolio MÅLGRUPP Den primära målgruppen är arbetsgivare för Oscar. Han utbildas till medieingenjör och kommer antagligen att arbeta inom något."

Liknande presentationer


Google-annonser