Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Www.svenskafiskeregler.se Reglerna för fritidsfiske på kusten och i de fem stora sjöarna.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Www.svenskafiskeregler.se Reglerna för fritidsfiske på kusten och i de fem stora sjöarna."— Presentationens avskrift:

1 www.svenskafiskeregler.se Reglerna för fritidsfiske på kusten och i de fem stora sjöarna.

2 www.svenskafiskeregler.se Här hittar du genom sökning i karta alla fiskeregler för fritidsfiske på kusten och i de fem stora sjöarna. Syftet är att fler ska följa reglerna så att vi får så bra fiske som möjligt i framtiden. Du kan skriva ut reglerna för ett visst område. Webbplatsen är även anpassad för smartphones. Kontakta din länsstyrelse om du är osäker på hur reglerna ska tolkas.

3 www.svenskafiskeregler.se

4

5

6

7 Prenumerera på nyhetsbrevet! Då får du senaste nytt om förändringar av gällande fiskeregler.

8 www.svenskafiskeregler.se ”Svenska Fiskeregler” kommer att uppdateras fortlöpande med förändringar av gällande regelverk. Använd ”Svenska Fiskeregler” innan du ska ut på nästa fisketur!

9 www.svenskafiskeregler.se Vi är tacksamma för att få in synpunkter och förslag på förbättringar! svenskafiskeregler@lansstyrelsen.se

10 www.svenskafiskeregler.se Projektstart: oktober 2010 Projektslut: mars 2014 (sportfiskemässan) Därefter: löpande förvaltning, Länsstyrelsen i Jönköping ansvarig t.v. tillsammans med Havs- och Vattenmyndigheten Ansvariga: Länsstyrelserna, Havs- och Vattenmyndigheten och Jordbruksverket Utvecklingsbudget: ca 2,3 milj. Ett användarråd kommer att tillsättas för att stötta förvaltningen av ”Svenska Fiskeregler”.


Ladda ner ppt "Www.svenskafiskeregler.se Reglerna för fritidsfiske på kusten och i de fem stora sjöarna."

Liknande presentationer


Google-annonser