Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…"— Presentationens avskrift:

1 1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod… Vill du bläddra själv så finns det pilar i nedre högra hörnet att klicka på.

2 Brf. Hej medlemmar Så kom då vintern. Äntligen säger en del andra inte. Snöjouren ryckte ut under söndagen efter det att snöfallet minskat. Ulf plogade under förmiddagen de P-platser som det ej stod någon bil på. forts

3 En påminnelse till er är Grannsamverkan mötet, information har ni fått i brevlådan men en kort sida kommer senare i bildspelet om detta. Hälsningar Lasse Ordförande

4 Informationsmöte om Grannsamverkan Onsdagen den 24 januari Torsdagen den 25 januari Kontakta Karin Jonasson, ETV 9 om du vill ha mer information. Telefon kvällstid Totalt 15 sidor ca 3 min lästid

5 Piskställningen Det har framkommit önskemål att den skall tas bort! Är det någon som använder den? I varje fall ser det inte ut som det. Styrelsen diskuterade det vid senaste mötet och ansåg att beslutet om borttagande bör ske vid en stämma. Innebär att ämnet kan tas upp till beslut om motion inkommer.

6 Brf. Mätning av radonhalten kommer att ske under våren och så snart resultatet föreligger från mätningen kommer den att läggas ut på både TV-informationen och hemsidan

7 Städdag Det fanns avsikt att i höstas genomför en gemensam städdag i vår förening för att få bort allt det skräp som ligger lite varstans. Dessvärre blev det ej av. Ny målsättning är att den genomförs tidig vår så att vårt område ser prydligt ut. Det finns möjlighet att ”muta” in ett stycke rabatt för egen odling och skötsel till allas trivsel. Kontakta Ulf för information.

8 Brf. Detta bildspel innehåller 15 sidor och det tar ca 5 minuter innan du är tillbaka till där du började att läsa.

9 Container Containern har nu fullgjort sitt uppdrag för denna gången. Styrelsen och många av våra medlemmar skulle uppskatta om du, som har skräp, avyttrar det på därför avsedd plats och inte i Miljöstugan eller källargångarna.

10 Brf. Cyklar på gårdarna Så förvarnades det om snö och så blev även fallet. Alla hann inte flytta sina cyklar! Kanske är det som så att de som står kvar har ingen ägare. Lite senare, under våren, kommer en cykelinventering att ske så att cyklar utan ägare kan förflyttas. Mer info kommer om detta både i Gunillablad, hemsidan och på TV-informationen

11 Brf. Digital TV Det närmar sig tidpunkten och styrelsen kommer inom kort informera er vad som händer med vårat Com-hem nät i samband med övergången till digital TV.

12 Brf. Störningar Det har varit inbrott i bastun, några medlemmar har haft inbrott i sina bilar och det har dessutom klottrats på väggarna ut mot Duvbovägen! Klottret är nu nästan borta! Så har man gjort ett nytt försök, förmodligen natten mellan den 21 och 22 jan att ta sig in i bastun!

13 SOS alarm Den observante har redan noterat, i portarna, att tredjehandsalternativet, SOS Alarm vid en akut situation har tagits bort. Vi har ej förnyat avtalet med företaget då kostnaden för tjänsten ställt mot nyttjandegraden ej är försvarbar. Du finner aktuella kontakter senare i bildspelet och dessa finns även anslagna i portarna.

14 Styrelsen Styrelsen håller sitt nästkommande möte den 28 februari! Totalt 15 sidor ca 5 min lästid

15 Brf. Utförsäljning Vid stam-och badrumsrenoveringen köptes det in del inventarier som nu är till försäljning. 2 st duschkabiner, 1 st garderob, en nästan ny madrass samt köksredskap. Kontakta Uffe för mer information.

16 Brf. Mail till ordförande: Felanmälan görs till vicevärden/fastighetsskötaren (brevlåda vid uppg 21). I akuta situationer (=fel som inte kan vänta till fastighetsskötarens ordinarie arbetstider) kontaktas i följande ordning: 1. Föreningens jourtelefonTel Ordförande LasseTel Styrelseledamot (se anslag i porten)


Ladda ner ppt "1 Detta är ett bildspel. Om du inte vill bläddra själv så låt tiden jobba för dig. Det kan dröja en handfull sekunder innan bläddringen börjar. Hav tålamod…"

Liknande presentationer


Google-annonser