Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Startsidan ger kunskap Om vad som är möjligt att göra Och vem som står bakom. Blocken för ämne och organisationer Är klickbara och leder till sidan för.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Startsidan ger kunskap Om vad som är möjligt att göra Och vem som står bakom. Blocken för ämne och organisationer Är klickbara och leder till sidan för."— Presentationens avskrift:

1

2 Startsidan ger kunskap Om vad som är möjligt att göra Och vem som står bakom. Blocken för ämne och organisationer Är klickbara och leder till sidan för Ämne eller organisatíon Längst ned finns alltid kontaktuppgifter(alternativt Hjälp) Tipsa oss ”Länka hit” som är funktioner som vi gärna vill att anv använder sig av men som hon kanske inte känner till finns.

3 Sidan för Ämne som anv når antingen från boxen på startsidan eller via flikarna upptill på sidan Här finns en kort förklaring för vad sidan syftar till. Förslag på kategorier av ämnen som är fördefinierade och som anv kan välja bland. Enklare för den som lätt skriver fel eller är lite osäker på vilket sök begrepp som kan vara lämpligt Mest sökta/Besökta lockar till lite nyfiket surfande.

4 Under begränsa resultatet kan användaren Välja att avgränsa sökresultatet till ett Specifikt media. Alla alternativ är synliga och använder symboler vilket för det lättare att förstå alternativens innebörd samt lättare att välja än i en Dropmeny som kräver hög precision. Filtreringen finns även på sökträffsidan och är möjlig att använda efter det att Sökningen är gjord

5

6


Ladda ner ppt "Startsidan ger kunskap Om vad som är möjligt att göra Och vem som står bakom. Blocken för ämne och organisationer Är klickbara och leder till sidan för."

Liknande presentationer


Google-annonser