Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

 Uppgift:  Du ska måla akvarell med inspiration av Chagall.  Börja med att idé skissa i din skissbok. Tänk på Chagall som ofta.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: " Uppgift:  Du ska måla akvarell med inspiration av Chagall.  Börja med att idé skissa i din skissbok. Tänk på Chagall som ofta."— Presentationens avskrift:

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12  Uppgift:  Du ska måla akvarell med inspiration av Chagall.  Börja med att idé skissa i din skissbok. Tänk på Chagall som ofta hade drömlika bilder. Du kan rita människor, symboler, föremål, hus etc.  Sedan tar du ett A3 Akvarellpapper, rita in dina motiv svagt med en blyertspenna.  Stryk pappret med en svamp så att det blir fuktigt  Måla bakgrunden i olika blå nyanser med akvarellfärg. Måla inte där du skissat dina figurer/motiv!  Sedan är det dags att måla det du skissat med gult eller rött (och lämna vita områden) i bästa Chagall stil.


Ladda ner ppt " Uppgift:  Du ska måla akvarell med inspiration av Chagall.  Börja med att idé skissa i din skissbok. Tänk på Chagall som ofta."

Liknande presentationer


Google-annonser