Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

FlexCrème ™. Hudkräm med cetylester-sammansättning FlexCrème ™

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "FlexCrème ™. Hudkräm med cetylester-sammansättning FlexCrème ™"— Presentationens avskrift:

1 FlexCrème ™

2 Hudkräm med cetylester-sammansättning FlexCrème ™

3  En snabb och enkel väg till ett mer flexibelt och rörligare liv.  Viktiga ingredienser agerar som emulgerings- och smörjmedel.  Verkar snabbt – slår snabbt mot problemområdet.  Kan också öka nivån av kollagen och ge mer elasticitet och spänst i huden. Fördelar med produkten

4  Patenterad cetylester-sammansättning  Aktiv ingrediens: mentol 1,25 %  Lätt att smörja in  Absorberas snabbt av huden  Kletar inte FlexCrème ™ Innehållet i produkten

5  Cetylmyristat (CMO)  Helt naturlig sammansättning av fettsyror  Finns naturligt i vissa djur, nötter och grönsaker  Unik och patenterad  Fungerar som en tensid och smörjmedel när det tas via munnen Cetylester- sammansättning Patenterad ingrediens

6 Vetenskapligt testad  Dubbelblind, placebostudie*  Genomförd vid University of Connecticut.  Presenterad vid mötet för American College of Sports Medicine i San Fransisco i Kalifornien maj 2003.  Forskarna kom fram till att 100 % av patienterna som tog den patenterade krämen fick statistiskt signifikanta fördelar.  Skickat till J Rheumatology för publicering. *Kraemer WJ. MSSE 2003;35(bilaga 5): 1358, 1998.

7  Smörj in det drabbade området max tre till fyra gånger om dagen.  Kan användas av alla över 2 år.  Ofarligt för alla som tar medicin mot led- och ryggvärk, spänningshuvudvärk och ömhet i musklerna.  Endast för utvärtes bruk.  Undvik kontakt med ögonen och andra känsliga områden. Användningsföreskrifter

8 Huden är viktig  Huden är vårt största organ (upp till 16 % av kroppsvikten) och är ett skydd mellan den fysiska kroppen och miljön utanför.  Skyddet är emellertid öppet och genomträngligt för den omgivande miljön för att värme, luft och vätska ska kunna bytas ut.

9 Hudens struktur  Huden består av tre lager, alla med specifika funktioner och syften.  Dessa tre lager är  Epidermis, eller överhuden  Dermis  Subcutis (eller underhuden)

10  Subcutis-lagret  Subcutis-lagret står för näring, utsöndring och värmeväxling.  Svettkörtlarna härrör ur detta lager och utsöndrar inte bara avfall från kroppen genom transpiration utan kontrollerar också temperaturen genom avdunstning på hudens yta.  ”Gåshud” uppstår när det fina lager av muskler som finns i det här lagret drar ihop sig. Hudens struktur

11  Dermis  Dermis är lagret med bindväv, innehållande oräkneliga små blodkärl som tillåter huden att andas och ge näring till hudens yttre lager.  Dermis är det lager som absorberar ämnen som smörjs in i huden. Talgkörtlarna finns i botten av varje hårsäck i det här lagret. De utsöndrar ett oljigt ämne som kallas sebum och fungerar som smörjmedel för huden.

12 Hudens struktur  Dermis (fortsättning)  Normalt fungerande svett- och talgkörtlar är nödvändiga för en välbalanserad hud.  Tillsammans står dessa körtlar för ett ”täcke av syra”, ett naturligt filter som skyddar huden mot attacker utifrån.  Talgkörtlar som överproducerar kan, som i tonåren, leda till pormaskar och finnar.

13 Hudens struktur  Epidermis  Epidermis är det genomskinliga lagret på utsidan som täcker hela utsidan av kroppen.  Här finns mängder med nervtrådar som gör huden till ett stort sinnesorgan, som upptäcker värme, kyla, ljus, smak och beröring.

14 Hudens struktur  Epidermis (fortsättning)  Smärta och njutning upplevs genom dessa nervtrådar och vi kan se hur känslorna växlar genom att huden ändrar sig från att bli blek till rodnande röd.  Epidermis yttre lager består av döda celler som hela tiden stöts bort som tunna skal och ersätts med nya från lagren under.

15 Vad är kollagen?  Kollagen är en typ av protein.  Kollagen finns i ett antal vävnader, i olika underkategorier, men speciellt i och omkring lederna.  Senor och brosk har många positiva egenskaper tack vare kollagen.  Kollagen innehåller strukturer och måste vårdas för att inte slitas i kroppen.

16 FlexCrème ™ © ™ 2003


Ladda ner ppt "FlexCrème ™. Hudkräm med cetylester-sammansättning FlexCrème ™"

Liknande presentationer


Google-annonser