Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

I detta shoppingcenter hade kvinnorna en möjlighet att välja en make bland olika män.....

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "I detta shoppingcenter hade kvinnorna en möjlighet att välja en make bland olika män....."— Presentationens avskrift:

1

2 I detta shoppingcenter hade kvinnorna en möjlighet att välja en make bland olika män.....

3 Det fanns fem våningar och ju högre upp man kom desto högre kvalité blev det på männen.

4 Men det fanns en regel: hade man åkt upp en våning då kunde man inte åka ner igen. Antingen valde man en man från våningen, eller så åkte man upp till nästa..... Om inte, måste man lämna shoppingcentret. STOP

5 Två vänninor beslutade sig för att gå till detta shoppingcenter.

6 De gick upp till första våningen och kunde se en skylt med följande information: Männen på denna våning arbetar och tycker om barn.

7 “Bra.... Det vore sämre om männen inte hade arbete eller inte tycket om barn, men..... Hur är männen på nästa våning? Undrade båda kvinnor.... Och bestämde sig för att åka upp till nästa våning.

8 På den andra våningen fanns en skylt med informationen: Männen på denna våning arbetar, har höga löner, tycker om barn och ser mycket bra ut.

9 “Såg du detta?" – sade en av vänninorna. “Hur ska då männen vara på nästa våning?" Och snabbt åkte de upp till nästa våning.

10 Skylten vid tredje våningen hade följande information: Männen på denna våning arbetar, har höga löner, tycker om barn, ser mycket bra ut och hjälper till hemma.

11 “¡¡¡Uau!!!" – sade en av vänninorna - "Mycket frestande, men jag undrar hur männen är på nästa våning..." Ytterliggare en gång, bestämde de sig för att åka upp en våning.

12 Med stor entusiasm läste vänninorna den fjärde våningens skylt som hade följande information: Männen på denna våning arbetar, har höga löner, tycker om barn, ser mycket bra ut, hjälper till hemma och är underbara älskare.

13 “Ooooh käre Gud ! Vad väntar oss på den femte våningen!!!! Och utan att fundera, åkte de upp till den sista våningen.

14 Våningen var tom och skylten hade följande information:

15 Denna våning finns bara för att bevisa att det är omöjligt att tillfredställa kvinnor. Var vänlig, fortsätt till utgången. Ha en trevlig dag. Var vänlig, fortsätt till utgången. Ha en trevlig dag.


Ladda ner ppt "I detta shoppingcenter hade kvinnorna en möjlighet att välja en make bland olika män....."

Liknande presentationer


Google-annonser