Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Tankningsrapport Panel-PC

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Tankningsrapport Panel-PC"— Presentationens avskrift:

1 Tankningsrapport Panel-PC
Co-Driver 3.0, version 1.1

2 Tankningsrapport Allmänt
OBS! Tankningsrapporten gäller endast bränsle. För övriga vätskor (t ex AdBlue, spolarvätska) använd Påfyllningsrapport.

3 Tankningsrapport Öppna Tankningsrapport:
Tryck på Tank.rapport (Tankningsrapport) i Startmenyn.

4 Tankningsrapport Steg 1
Ange hur mycket du tankat/fyllt på genom att trycka på sifferknapparna. Tryck sedan på Nästa. Om du råkar skriva fel, tryck på Fel och skriv in numret igen.

5 Tankningsrapport Steg 2
Ange din mätarställning genom att trycka på sifferknapparna. OBS! Om du har lagt in din mätarställning i Inställningar: Mätarställningen räknas ut och fylls i automatiskt. Tryck sedan på Nästa. Om du råkar skriva fel, tryck på Fel och skriv in numret igen.

6 Tankningsrapport Steg 3
Välj var du tankat/fyllt på genom att trycka på en av knapparna. Du kan stega dig ner eller upp i listan med valbara alternativ genom att trycka på ner- eller upp-knappen. Om du inte hittar ditt tankningsställe i listan, välj alternativet Övriga längst ner i listan.

7 Tankningsrapport Kommentar
Du kan skriva en kommentar om din tankning genom att trycka på knapparna. Tryck sedan på OK. Tangent för att ångra och ta bort ett tecken i textfältet. Tangent för mellanslag (space)

8 Tankningsrapport Steg 4
Kontrollera informationen i översikten. Om något är fel, tryck på Bakåt -knappen (en eller flera gånger) och ändra.

9 Tankningsrapport Steg 4
Välj tankningstyp genom att klicka på Toppfylld tank-knappen eller Övrig tankning-knappen. Tryck sedan på Skicka-knappen för att skicka iväg tankningsrapporten. VIKTIGT! Toppfylld tank = Knökfull Övriga tankning = Vanlig tankning Försök att fulltanka så ofta det går (bra inför kalibrering) och tryck då Toppfylld tank. För att göra en bra kalibrering, behövs minst 8 toppfyllda tankningar i rad.


Ladda ner ppt "Tankningsrapport Panel-PC"

Liknande presentationer


Google-annonser