Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Sigma-aldrich.com/suite7 Klicka på Login. Sigma-aldrich.com/suite7 Fyll i ditt användarnamn på ”Login” Och ditt lösenord på ”Password”

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Sigma-aldrich.com/suite7 Klicka på Login. Sigma-aldrich.com/suite7 Fyll i ditt användarnamn på ”Login” Och ditt lösenord på ”Password”"— Presentationens avskrift:

1 Sigma-aldrich.com/suite7 Klicka på Login

2 Sigma-aldrich.com/suite7 Fyll i ditt användarnamn på ”Login” Och ditt lösenord på ”Password”

3 Sigma-aldrich.com/suite7 För att skapa en order, klicka på ”Create Order”

4 Sigma-aldrich.com/suite7 Vid behov av att ändra leveransadress, klicka på ”Modify adress” och följ stegen nedan, annars gå vidare till nästa steg.

5 Sigma-aldrich.com/suite7 Fyll i avdelning vid ”Attention name” Fyll i namn vid ”Department” Använd ej Bldg/Room! Fyll i ny leverans- adress vid ”Street” För att fortsätta orderläggning, tryck på ”Proceed” För att ändra leveransadress!

6 Sigma-aldrich.com/suite7 Klicka på ”Calculate” för att fortsätta orderinläggningen! Välj produkts artikelnummer och storlek med rullmenyn, klicka på vald produkt

7 Sigma-aldrich.com/suite7 Fyll i ditt namn och ev. beställningsnummer. Klicka på ”Proceed” för att fortsätta orderinläggningen!

8 Sigma-aldrich.com/suite7 Fyll i specialinformation i detta fältet För att fortsätta orderinläggningen, tryck på ”Proceed”

9 Sigma-aldrich.com/suite7 För att avsluta din order tryck på, ”Place Order Now”. För att göra ändringar i din order, klicka på ”Return to Shopping Basket.” Här kan du se leveranstiden; Schnelldorf = 4-7 dagar Stockholm = 1-2 dagar

10 Sigma-aldrich.com/suite7 Detta är ditt ordernummer! (Sales Order No) Detta nummer kan t.ex användas till att se när en order har blivit levererad. Nu är din order klar! Orderbekräftelse kommer till din e-mailadress.

11 Sigma-aldrich.com/suite7 Vill du leta efter en annan specifik order, fyll i datum för gällande tidsperiod och klicka på “search“. För att hitta din order fyll i ditt ordernummer i rutan “Sales Document No“ och klicka på “View“. För att titta på tidigare ordrar, klicka på ”orderstatus”

12 Sigma-aldrich.com/suite7 Här är en lista över alla dina ordrar och deras leveransstatus. För att öppna ordern klicka på ordernumret.

13


Ladda ner ppt "Sigma-aldrich.com/suite7 Klicka på Login. Sigma-aldrich.com/suite7 Fyll i ditt användarnamn på ”Login” Och ditt lösenord på ”Password”"

Liknande presentationer


Google-annonser