Presentation laddar. Vänta.

Presentation laddar. Vänta.

Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom.

Liknande presentationer


En presentation över ämnet: "Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom."— Presentationens avskrift:

1

2 Klicka här för att logga in på ditt konto

3 Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom ihåg mig” rutan inte är ikryssad.

4 Nu när du är inloggad har du möjligheten att skapa egna orderlistor(man utgår då från det som finns i kundvagnen), lägga till kontakt personer och leveransadresser. Du kan även se orderhistorik för att enkelt veta vad du beställt tidigare. Dessa möjligheter beror dock på vilken användarnivå du har City papper & städprodukter AB

5 Under denna flik kan du se och redigera kontaktpersoners uppgifter.

6 Här kan du redigera dina kontaktuppgifter samt byt lösenord

7 Under denna flik kan du se och redigera leveransadresserna. Smart filter så du enkelt hittar den rätta leveransadressen. City papper & städprodukter AB

8 Sök order genom att välja mellan två datum och tryck på filter. City papper & städprodukter AB

9 Här skapar du en helt ny orderlista. City papper & städprodukter AB

10 Tryck på valfri orderlista till vänster(inramad) så visas den till höger. Här kan du enkelt fylla i antal du vill beställa. Du som beställer väljer ditt namn Test1

11 Välj artikel du letar efter, ange antal och tryck köp! Se nästa bild för ett exempel på hur produktträdet är uppbyggt. Sök snabbt fram artikeln du letar efter med artikelnummer eller en del av benämningen. För att se alla artiklar enligt ditt sökord så tryck på ’Enter’. Slå mellanslag för flera sökdelar ex. ”tork toa t1” för slippa få upp allt som börjar på ’Tork’.

12 Exempel på hur du kommer fram till toalettpapper

13 Om du sökt på artikelnumret som denna artikel har i sökrutan och tryckt på Enter kommer denna sida att visas. Om en artikel finns hemma kommer ”Stockholm” alt ”Uppsala” vara grönt som denna bild också visar. (inramat) Produkter du köper ofta kan du göra till favoriter som dyker upp på din startsida när du loggat in.

14 När du markerat en produkt som favorit så hamnar den här. Om du har många favoriter så tar det längre tid att logga in. Om du vill du ta bort en favorit tryck på benämningstexten och där du tidigare tryck ”lägg till i favoriter” kan du nu välja ”ta bort från favoriter”.

15 När du tryckt på ’Kassan’ kan du spara din kundvagn som en orderlista (inramat). Du kan skapa flera orderlistor och hitta dom under ’Mina sidor’.

16 Här kan du även redigera listan och lägga till fler artiklar. Listan kan även skriva´s ut som pdf.

17 När du går vidare med din beställning kan du skriva in eventuell upplysning till Citypappers ordermottagning. Du väljer även om du vill ha leveransen till fakturaadressen, till en sparad leveransadress eller till en ny.

18 Väljer du ny leveransadress fyller du i fälten.

19 Väljer du sparad adress, tryck på pilen i den markerade fliken för att se alla sparade leveransadresser. När du är färdig tryck på lägg order. Smart filter för att enkelt hitta den sparade leveransadressen.

20 Du har beställt din order och den kommer behandlas av Citypappers ordermottagning.

21 Så fort ni sänt ordern så kommer en orderbekräftelse på mail.

22 För att snabbt göra en order kan du använda dig utav ’Snabborder’. City papper & städprodukter AB Denna ruta fungerar som snabbfilter och du kan söka på art nr eller benämning

23 De olika användarnivåerna. Det finns möjligheter att skapa olika nivåer för användarna enligt följande: 2000 Ansvarig inköpare (Superuser) Inga begränsningar 2010 Inköpare med pris Får inte ändra kontaktpersoner och leveransadresser 2015 Inköpare med pris, begränsat utbud Får inte ändra kontaktpersoner och leveransadresser Endast artiklar från artikellistorna 2020 Inköpare utan pris Får inte ändra kontaktpersoner och leveransadresser. Endast artiklar från artikellistorna. Inga priser Om ni har några ytterligare frågor om e-handeln maila info@citypapper.se eller ring på telefon 08-556 933 90


Ladda ner ppt "Klicka här för att logga in på ditt konto Fyll i dina kontouppgifter och tryck på logga in knappen. Är det inte din dator glöm inte att se till så ”Kom."

Liknande presentationer


Google-annonser